Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mR.BobMarLey Tema Çizim
Merhaba, arkadaşlar herkez bişeyler çiziyodu biri login,tema,anasayfa,logo,imza vb. birşeyler yapıyodu özellikle :D temayı gördükten sonra çizdiklerini dedim :D siz öyle tema çizerseniz bende böyle çizerim bakalım beğenecekmisiniz :D eyer kodlamayı düşünüyorum yardımcı olabilcek birisi olursa :D halledebiliriz bence neyse daha fazla uzatmıyayım meraklandırdım sizide dimi :D evetleri duyar gibiyim :D ama okadar şaşalıda bişey değil tabi :D abartmıyım neyse ya uzattıkca uzattım buyrun :D tema çizimin önizlemesi;

q628z.jpg

NOT: HİÇ BİRŞEYİ ALINTI DEĞİLDİR 0'DAN ÇİZDİM HERŞEYİNİ LÜTFEN YOK ŞU ALINTI YOK BU ALINTI DEMEYİN. SADECE HEADER ARKA KISMI ALINTIDIR ODA ZATEN INTERNETTEN BULDUM LUTFEN EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIP ALINTI DEYIPTE KALBIMI KIRMAYIN. İYİ FORUMLAR.... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Candy ye benzemiş harika tema kodla bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) Sanki Alıntı Gibi :D Deme Demiştin.
Candy Teması Gibi. Gerçekten Sen yapıyorsan harika bir tema.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 18:37)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: :) Sanki Alıntı Gibi :D Deme Demiştin.
Candy Teması Gibi. Gerçekten Sen yapıyorsan harika bir tema.

Ben yapıyorum tabikide hocam :D başka kim yapacak :D internette isteyen istediği yeri araştırsın bulabilirse bu temayı :D ben bidaha sanal aleme girmem :D logosu candyden alıntı ondan olabilir benzemesi :D kodluycak arkadas bulabilirsem kodlayacağım işte. :D

(12-07-2013 Saat: 18:37)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Candy ye benzemiş harika tema kodla bence

Teşekkürler,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 18:37)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Candy ye benzemiş harika tema kodla bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 19:11)srdrylmz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

teşekkürler :D kendin yazsaydın daha iyi olurdu ama neyse :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Candyye çok benziyor güzel :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 19:23)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Candyye çok benziyor güzel :)

çok benzediği konusunda şüphelerim varda benzemesi doğru benziyor yani :D de çok değil :D kodlamasına başladım 1 haftaya biter heralde iyi forumlar teşekkürler beğendiğinize sevindim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık..
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 20:10)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık..

Teşekkürler şuanda kodlamasını yapıyorum header kısmı bitti :D css menüsünüde kodladım şimdi duyuru panosuna geçiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping