07-07-2013 Saat: 02:51
arkadaşlar postbit arka plan modifakasyonu yapıyorum rayrayın paylaştığı ama olmuyo bende photobucket yok hizliresime filan yüklüyom yok sonuc yok biri tam anlatsın yaw :S
Postbit Arka Plan Modifakasyonu Tam Bilen Anlatabilirmi
|
07-07-2013 Saat: 02:51
arkadaşlar postbit arka plan modifakasyonu yapıyorum rayrayın paylaştığı ama olmuyo bende photobucket yok hizliresime filan yüklüyom yok sonuc yok biri tam anlatsın yaw :S
07-07-2013 Saat: 02:52
Kod: Photobucket sitesi hatalı başka bir yerden dene 00webhost öneririm.
07-07-2013 Saat: 02:53
Bencede, bende yapamıyorum, ama XR's adlı arkadaşa danışabilirsin..
rip 00web host derken ömden detaylı anlatabilirsen sevinirim
arkadaşlar bilen biriniz yardım etsin cok istiyorum bu arka plan yapmayı
07-07-2013 Saat: 03:54
xFeyz arkadaş yapmış onu ama kendisine danıştım çok bilmiş arkadaşımız yardımcı olmadı, bu konuda banada yardımcı olursanız sevinirim.
Aslında Basit Ancak Siz Bir Yerde Hata Yapıyorsunuz ?
Resimleri FTP'ne At(00webhosttan al) yada photobucket içine at.sonra kodu ekle olsun bitsin.Önemli olan(bence) özel profil alanı oluştururken kullanılan ad.orayı kaydedilen dosya ile aynı yapmayanlar var. Neyse Sorunlarınız Olursa PM Atın Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olurum. Birazdan Yeni Konu Açacağım Hem Photobucketi Düzeltme ile Hemde Arkaplan Ekleme İle..
İlk Başta com.nu Web alanlı Site Alın. filezillaya Resimlerinizi Atın Sonra Aşağıdaki Adımları uygulayın.
Kod: Özel Profil Alanları - Yeni Profil Alanı Ekle Kısmına Geliyoruz Önümüze Böyle Bir Form Çıkıyor. Kod: Gerekli mi? : evet Daha sonra Admin KP >> Şablon & Stil >> Şablonlar >> Temanız >> Postbit Şablonlar >> postbit İçindeki Bu kodu Kod: <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" style="width: 100%;"> Aşağıdaki Kodla Değiştiriyoruz Kod: <table background="http://siteadınız.com.nu/{$post['fidx']}.png" Ve koddaki "fidx" yazısındaki "x" i aklımızda tuttuğumuz id i giriyoruz. mesela resimde 6 var forumumdaki benim 5 Şimdi Şablon & Stil >> Temanız >> global.css en altına ekliyoruz Kod: .postbitarkaplan { rayray93 alıntıdır. com.nu kendim yazdım.
07-07-2013 Saat: 13:55
arkadaşlar ne yapsam olmuyo :S
07-07-2013 Saat: 14:08
Buyur Olursa Yap ;
Kod: http://destek.10tl.net/showthread.php?pid=230701#pid230701 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|