Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar.
Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyorum internet yok çünkü. o yüzden isteklerinize bakamıyorum kusura bakmayın. kısa sürede internet bağlanacak ama ne zaman bilmiyorum.Yetkime gelecek olursak ister alın ister dursun.ben şu an arkadaştayım bi süre olamayacağım. hakkınızı helal edin. net buldukça gireceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2013 Saat: 15:31)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyorum internet yok çünkü. o yüzden isteklerinize bakamıyorum kusura bakmayın. kısa sürede internet bağlanacak ama ne zaman bilmiyorum.Yetkime gelecek olursak ister alın ister dursun.ben şu an arkadaştayım bi süre olamayacağım. hakkınızı helal edin. net buldukça gireceğim.

Hoşgeldin mi desem BayBay mı anlamadım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şu anlık kalıcı değilim bay bay diyebilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin SeRDaR,Güle Güle SeRDaR,Helal Olsun SeRDaR,Kendine İyi Bak SeRDaR(benden büyüksen abi)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2013 Saat: 15:34)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin SeRDaR,Güle Güle SeRDaR,Helal Olsun SeRDaR,Kendine İyi Bak SeRDaR(benden büyüksen abi)

Profile bakılırsa hayır :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2013 Saat: 15:34)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin SeRDaR,Güle Güle SeRDaR,Helal Olsun SeRDaR,Kendine İyi Bak SeRDaR(benden büyüksen abi)
Hoşbulduk Edward,Sağol Edward,Sanada hakkım Helal Olsun Edward,Sende Kendine İyi Bak Edward.

(06-07-2013 Saat: 15:35)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Profile bakılırsa hayır :D
daha yeni girdim profili şimdi düzenleyeceğm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vay h.g tema up adayı oldum .d
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
h.b kardeşim ama gidiciyim :( bu arada rütben hayırlı olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping