https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OALF Theme
Thumbs Up 
Warez tema
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok Siyah ama yine de güzel ellerinize sağlık
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Emeğinze sağlık şefim.,Furkom,Ares,Onur....

Teşekkürler paylaşım için. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun :)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
siyah ama harika menü filan sizemi ait? :D süper yaaa
PGM
Teşekkür verenler:
Ellerinize sağlık
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 00:19)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: siyah ama harika menü filan sizemi ait? :D süper yaaa

Evet Hepsi Tüm Teklif Hakları Bize aittir.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle tema harika bir tema. Birkaç yerleri değiştirilerek daha doğrusu özelleştirilerek oyun forumlarında kapış kapış gider. Onun haricinde benim tek sıkıntım şu temada ki multicolor özelliği. Bana göre olmasaymış daha güzel olurmuş. En azından hatırlarsınız "Profiterol" temasında ki gibi özel renk kodları ile seçebilseymiş. Sarı renk falan hiç gitmiyor, iğrenç duruyor da :D

Tekrardan hepinizin ellerinize sağlık. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu temayı siz mi yaptınız :) bu tema lisanslı değil miydi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 01:59)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu temayı siz mi yaptınız :) bu tema lisanslı değil miydi :)

Evet Lisanslı Tüm Hakları Bana ait ve Paylaşıma sunduk ;)

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
afedersiniz ama konuyu kaldırır mısınız lütfen.
çünkü bu bir premium tema, haliyle sizdeki warez hali. wweforums mybb iken kullanıyordu, tema wareze düştü.

http://i.imgur.com/DatpMAc.png

siz sadece multicolor ekleyip editlemişsiniz, saygıda kusurum varsa affola. iyi akşamlar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
şaşırmıştım bende onlar yaptı sandım :) eğer editlediyseniz bu tema size ait olmaz edit tema olur
PGM
Teşekkür verenler:
ki haliyle savcılığa siz veremezsiniz, sizi savcılığa verirler. yakalandın "Ares" ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam bi edit deseydiniz bari. benim temamda wareze düştü gitti ya.

saygılar hocam başka birşey diyemiyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 02:04)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: afedersiniz ama konuyu kaldırır mısınız lütfen.
çünkü bu bir premium tema, haliyle sizdeki warez hali. wweforums mybb iken kullanıyordu, tema wareze düştü.

http://i.imgur.com/DatpMAc.png

siz sadece multicolor ekleyip editlemişsiniz, saygıda kusurum varsa affola. iyi akşamlar

Bende size söyle söleyim aresmaster ait özel bir tasarımdır satın alınmıstır teklif hakları bana ait olduğundan paylasıma sundum merak eden varsa geri döner bakarlar siteye ;)

(28-06-2013 Saat: 02:06)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ki haliyle savcılığa siz veremezsiniz, sizi savcılığa verirler. yakalandın "Ares" ;)

en azından senin gibi çalmıyorum yavurusu satın alıyorum hadi şimdi uza

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
nerden satın aldın, satışı yoktu bu temanın :D wweforums temasıydı. sinandan aldıysan seni kazıklamış canım :D temayı alıp satışa sunmanız için de ayrı lisans almanız gerekiyor :D temadaki multi-colorun kullanıldığı citrus teması da warez.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-06-2013 Saat: 02:10)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: nerden satın aldın, satışı yoktu bu temanın :D wweforums temasıydı. sinandan aldıysan seni kazıklamış canım :D temayı alıp satışa sunmanız için de ayrı lisans almanız gerekiyor :D temadaki multi-colorun kullanıldığı citrus teması da warez.

Sinan Bey'den satın aldım neyine ötürüyorsun hala anlamıyorum

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle anlatayım tolga. Bu tema warez bir tema, temanın satışı yok anlatabildim mi. Bir siteye özel yapılmıştı. Sinancığın warez halini indirmiş, warez citrus temasından color-picker eklemiş. editlemiş sana satmış. seni kazıklamış yani. anlatabildim mi ? sen mağdursun şu an
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
alsan nolcak edit çekmişin bence kendi temanı yapabilirdin en baştan ;)
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping