27-06-2013 Saat: 20:31
arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi mesela menüyü değiştirdim tema yapıyorum kendime fakat css kodu işlev göstermiyor veyatta resim değiştirdim arkaplanın sabah değiştirdim daha yeni değişti sebebi nedir?
[Yardim Talebi] Forumda css kodu ekliyorum veya arkaplan vb şeyleri değiştiriyorum 2 saate olmuyor
|
27-06-2013 Saat: 20:31
arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi mesela menüyü değiştirdim tema yapıyorum kendime fakat css kodu işlev göstermiyor veyatta resim değiştirdim arkaplanın sabah değiştirdim daha yeni değişti sebebi nedir?
27-06-2013 Saat: 20:33
global.css'ye eklemeye calışıyorsan. yeni css oluştur ve bir isim ver örnek.css oraya kendi içeriğimi yaz yerine. istediğin kodu oraya at ve kaydet. bendede oluyordu o dediğim yolu yaparsan düzelebilir.
saygılar.
27-06-2013 Saat: 20:33
css kodunu headerinculde ye ekle önceki konu da dediğim gibi ben öyle yapıyorum olmazsa kodda hata vardır
Büyük ihtimalle Kod yanlıştır. Değilse ;
Bende Default temayı editlerken aynı sorun vardı çözdük :) temanı varsayılan yap ve kullanıcılar için zorla seçeneğine bas. Css yi ekledikten sonra sürekli f5 bas geliyor beklemen gerek. Belki alakası bile yoktur ama söyleyeyim dedim :)
27-06-2013 Saat: 20:34
tamam teşekkürler ikinizede
27-06-2013 Saat: 20:34
Tarayıcının Site Hakkındaki Çerezlerini Sil.
Sonrada Admin Kp Den Giriş Yap. Foruma Girme ama. Admin Kp ' den Forumu Görüntüle Bas. Düzelir.
27-06-2013 Saat: 20:35
İşlev Göstermemiş Olması Temanın Bulunduğu Yerdeki Kodda Sıkıntı Olduğnuda Belirtir global.css deil mesela header .
Bu arada Konu başlığını kısaltınız .
27-06-2013 Saat: 20:37
ilk verilen çözüm yolu işe yaradı hepinize teşekkür ediyorum :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|