https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İntel Core V1 Theme
Arkadaşlar çok uğraşmadım,temayı kullanırken berbat birşeydi herşeyini yaptım düzenledim imagesleri değiştirdim ayarlara el koydum vs,vs.

Özellikler:
3D Butonlar..
Şık Ve Değişik Giriş Paneli..
Resim Paylaşım Alanı,
Benim Kutum,
Myshoutbox,
İstatisliklerin üstünde olan şık panel,
Ulu Önder Atatürk'ümüz..
Facebook İkonlarımız,
Şık Kullanıcı Profillerimiz,
Şık logo altı headerbgmiz ve logomuz..

Arkadaşlar eva theme edittir,jade kullanıcımız türkçeleştirmiş ama tam değil,ben tam türkçeleştirdim onun verdiğini indirdim resimlerin hepsi kırıktı,hepsini yeniledim yeni resimler koydum üstünde biraz oynadım bambaşka birşey yarattım :D

Logoların,facebook iconlarının üstüne gelince parlama efekti var demo vereceğim bakarsınız..

Önemli Not: Arkadaşlar Fotoğraflar Tam Net Değildir,Kaliteli Değildir.Demoya bakmanızı tavsiye ederim aşşağıda verdim..

l109v.jpg

l08j2v3.jpg

Temadaki avatardaki kız eski sevgilim,yanlış anlamayın :D koreliydi :D :D

rl54910.jpg

257vp8.jpg

Demo: http://intelcore.10tl.net/

xml:
Kod:
http://yildirimgraphic.comxa.com/%ddntel%20Core%20Dostum%20%253B%2529-theme%20(1).xml

Xml verdim ama indirme linki ekte..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel +Rep :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema gayet sağlamdı.Ayrıca bunun adı Eva Theme.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2013 Saat: 16:14)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema gayet sağlamdı.Ayrıca bunun adı Eva Theme.
Buyrun: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=36036&highlight=Eva+Tema İndirin verilen linkteki xmlyi forumunuza yükleyin bakalım nasılmış :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Footerdaki Tema İsmi Ve Tema Linki Niye kalktı sizinki geldi siz sadece tema edit diye koyabilirsiniz isminizi Düzeltin Lütfen Emek hırsızlığına girer bu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2013 Saat: 16:21)Fяσzєη™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Footerdaki Tema İsmi Ve Tema Linki Niye kalktı sizinki geldi siz sadece tema edit diye koyabilirsiniz isminizi Düzeltin Lütfen Emek hırsızlığına girer bu

Kardeşim eva temanın yapımcısının ismini ispanyolu bul ekliyeyim?

Yapanın ismini bilmediğim için sadece eva edit: semih yıldırım yazdım post kasmayın,normal eleştiri yorumlarıda atın..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2013 Saat: 16:23)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2013 Saat: 16:21)Fяσzєη™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Footerdaki Tema İsmi Ve Tema Linki Niye kalktı sizinki geldi siz sadece tema edit diye koyabilirsiniz isminizi Düzeltin Lütfen Emek hırsızlığına girer bu

Benim söylememle ekliyeceğinize silmeseydiniz ismini bilirsiniz. Asıl footer'a burdan bakın.

http://illegal.10tl.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2013 Saat: 16:25)Fяσzєη™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-06-2013 Saat: 16:23)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Benim söylememle ekliyeceğinize silmeseydiniz ismini bilirsiniz. Asıl footer'a burdan bakın.

http://illegal.10tl.net/
Tamam kardeşim yazdım,post kasma.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ahahahaha Adama bakya gerçekleri söylüyorum işine gelmiyor post kasma diyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir yetkiliyle doğru konuş.

+Sözlü Uyarı.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitemi kapattığım için resimler kırık olabilir uyarabilirdiniz.Ayrıca o temayı ben %99 türkçeleştirmiştim .)Editledim derkende nereyi editlediniz tam olarak? Lütfen insanları kandırmayın 2-3 resim ekleyince edit tema olmuyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2013 Saat: 16:39)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir yetkiliyle doğru konuş.

+Sözlü Uyarı.
Footer hala aynı Yetkililer bakın artık emeğe saygısızlıktır bu üye olsa nasıl laf yaparsınız
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye ayrıldınız :(((
Çok güzel olmuş :D bunun orjinalinin ismi ney :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
images dosyasını özelden atar mısın?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@nabi bu temanın orjinali eva tema
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
açık konuşayım pek olmamış fazla editlememişsin zaten kendi temanı yapmak istiyosan defaultdan yap başka temaları editlersen senin kendi teman sayılmaz einstein eva edit tema olur dahada güzelleştirebilirsin eline sağlık başarılar :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak. O Temanın Footerında temanın asıl yapımcısı ve linki olmazsa temayı siler görevinden attırmak zorunda kalırım. Sabıkalı geldin sabıkalı gidersin. Bana burun çıkarma. 50 kişi gelmiş sana söylemiş halen tema aynı duruyor.

O düzeltilmezse ben düzeltirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın temeli başkasının olduğu halde, temanın yapımcı linkine kendi profil linkini koymuşsun ? düzeltirmisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rayray bilip bilmeden konuşma yapanı bilmiyorum eva edit yazdım ve adımı yazdım.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping