Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasıl Bir Hediye Alabilirim ?
Sevgilime hediye almak istiyorum ama böle nasıl desem gördükçe hatırlasın iz bıraksın yani onda etkilensin. Hediyenin parası önemli değil . Çıkmaya başlayalı 39 gün oldu. Baloya falan birlikte gittik parasını falan ben verdim onun yani herşeyi söleyebilirsiniz ama anlamlı olsun.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi takımı tutuyorsa, orjinal bilekliğini al. Çok mutlu olacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
genelde bir kolye öneririm yarısı sende yarısı onda birleştirdiği zaman ikinizin fotoğrafı :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kişiye özel yastık yapıyorlar sende sevdiğine özel bir yastık yaptırabilirsin nette araştırıp bul ondan sonra 2 tane sipariş et yattıkça birbirinizi hatırlarsınız..

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kolye şimdilik iyi fikir :D
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslına bakıcak olursan bayanlar artık eskisi gibi maddi değerden çok maneviyata önem veriyorlar.Forumdaki @jungi bir bayan ondanda fikir almanı öneririm.Benim önerim kendi emeklerin ve çabalarınla yaptığın bir hediyeyi vermen.Onun için uğraştığını görmesi, onun için emek sarfettiğini görmesi, ona ilgi duyduğunu hissettirmen onun için hem manevi bir kazanç hemde unutamayacağı bir hediye olacaktır.Maddiyat çokta önemli değil yani...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Hayırlı olsun:)
Bir kızı tektaş yüzük mutlu eder :D Hani para sorun değil diyorsunda..
-Ben olsam Önce bir çiçek demeti yollardım güzel bir şiir. Sonra ona iltifat ederim mesela " Seni günde 1 kere düşünüyorum, oda 24 saatimi alıyor. "
Sonra Kalp yastık al Senin baş harfin ve onun baş harfi olsun.. Ona şirin, şeker bir oyuncak al. De ki: Senin kadar tatlı olmasada :)

Yani; Manevi şeyler daha iyidir. Fakat manevi şeyler içinde bi miktar para gidiyor :P Yukardakini uygula bak yarın nikahtasın :]]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendim aslında . Mukkavvadan kalp şeklinde bir kutu yapabilirim . Kalp şeklindeki kartonlarada sözler falan yazabilirim . İyi olabilir bak bu

Bunun yanında ayı alabilirim yanında ayınında koynuna " dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim , ama seni sana vermem ki meleğim derim " çünkü teklif ederken meleğim demiştim.

Yastık'ta iyi fikir ama aileler bilmiyor .s :( olmaz

Yüzük alsam hemen takmaya bilir . onu 3. aydan sonra düşüne bilirim.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bak ismi yazan bir yüzük al ona ismi neyse seni seviyorum ..... yazsın yüzükde
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kız arkadaşın nasıl biri bilmiyorum ama ona göre bir seçim yapman gerek. Zaten herkes aşağı yukarı söylemiş. Farklı bir şey söyle dersen de baktıkça değilde kullandıkça aklına gelebilecek bir şey alabilirsin. Şu an aklıma gelmiyor ama her zaman yanında taşıyabileceği bir şey olabilir.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam yorumlarınız için teşekkürler ben buldum.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şiiri ben yazarım

Ben yazdım dersin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform