Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ayın Üyesi Seçimleri Hakkında Sorularınız?
Evet bu seçimler hakkında isteyen herkesin her türlü bu konuyla ilgili sorusunu yanıtlayabilirim.
Merak Ettikleriniz Var Mı? ,Görüşleriniz Nelerdir?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl başvuracağız ? acaba
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam aslında çok iyi düşünmüssünüz , Hakkınızın verilmesi gerekmektedir . Benım ayın uyesı olarak seçilme olasılıgım varmı ogrenme şansım varmı veya? Takdiri sizlere kalmıştır . Türkçe kullanımını , ayın uyesı secımı için kullanmanız yahut bir o kadar önemli

Şansım varmı olarak demek istediğim nasıl başvurabılırım?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 14:46)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl başvuracağız ? acaba
Herhangi Bir Başvuru Yapılmayacak, Destek.10TL.Net'e kayıtlı olan herkes bunun içindedir.
Yani Şöyle Söyleyeyim Kayıdınız Var Gibi Düşünün :)
(31-05-2013 Saat: 14:47)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam aslında çok iyi düşünmüssünüz , Hakkınızın verilmesi gerekmektedir . Benım ayın uyesı olarak seçilme olasılıgım varmı ogrenme şansım varmı veya? Takdiri sizlere kalmıştır . Türkçe kullanımını , ayın uyesı secımı için kullanmanız yahut bir o kadar önemli
Teşekkür ederim.
Tabiki Herkesin Şansı Eşit Diğer Konuda da Belirttiğim Gibi Herkesin Olma Şansı Var Fakat En Çok Çalışıp O Konudaki Belirtilen Kurallara Uyan Kişiler arasında Yönetim Odasında Anket Yapılacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ozaman bizlerede dua etmek kalıyor hocam . Sizler varolun , yaşayın tum dualarımız sızler ile . Başarılar tum uyelere
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
yetkililerde seçilebilirmi yoksa sadece üyeler arasındamı yapılacak?

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 15:43)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yetkililerde seçilebilirmi yoksa sadece üyeler arasındamı yapılacak?

Sadece üyeler arasında yapılacaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tüm Üyeler Katılabilecek mi Yoksa Sınır mı Olacak Örnek : 10 Kişi .
PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 16:19)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tüm Üyeler Katılabilecek mi Yoksa Sınır mı Olacak Örnek : 10 Kişi .

Tüm Üyeler Dahil Olacak Zaten Öne Cıkan Kişiler Yönetim Odasında Tartışılacak :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ben olamazmıyım uzman üyeyim ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2013 Saat: 16:38)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben olamazmıyım uzman üyeyim ?
Olabilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ne zaman yapılacak :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-06-2013 Saat: 13:16)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
ne zaman yapılacak :)

Bugünden İtibaren Bütün Üyelerin Çalışmaları İncelenecek 01.07.2013 tarihinde Haziran Ayının Üyesi Açıklanacaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
iyi düşünmüssünüz bunun için konu ve mesaj sayısına bakılcakmı acaba şefim ?
PGM
Teşekkür verenler:
@kamil
Kesinlikle Bakılmayacak Sadece Artış Varsa Gözle Görülen O Ön Plana Çıkabilir Ama Diğer Konuda da Belirttiğim Gibi Ayın Üyesi Örnek Bir Üye Olmalı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seçim Nasıl ? En Çok Konu Paylaşan Filan mı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
online olmaylamı ilgili konuylamı grafiklemi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-08-2013 Saat: 12:39)NEXT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seçim Nasıl ? En Çok Konu Paylaşan Filan mı ?
Gibi,bu ay içinde en aktif olup yardımsever tavrıyla örnek olması ve tabiki ay içinde uyarı puanı almamış olması gerekli.
Seçimi gerektiği zaman oylama yapıyoruz yönetim odasında eğer seçenek tek 1 kişi ise direkt yetkisini veriyoruz.
(14-08-2013 Saat: 12:42)Lanever Nickli Kullanıcıdan Alıntı: online olmaylamı ilgili konuylamı grafiklemi
Destek,Yardım ve Saygılı duruşuyla örnek olan kişiler seçiliyor...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben derslerimden dolayı online olamıyorum, online olmaya bakılıyor mu?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ayın üyesi seçimleri devam ettirilmeyecek mi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping