https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Beyler yeni üye oldum sayılır :)
Merhabalar yeni üye oldum sayılır forum çalışması bitince tanışma yerinde konu açlayım dedim :)

Adım : Berke

Mesleğim : Öğrenci

Web geçmişim: tr.gg sitesiyle 4 yıl önce site açmıştım 300 tl ye satınca internette sitenin yarini anlamış oldum.Daha sonra yani 3 yıl önce yetkinforum da yaklaşık 10 bin sitenin içinde en iyi forum sitesi olarak bizim sitemiz seçildi yaklaşık 1 yıl kadar bu site ile meşguloldum sınra 2 yıl önce .com site açtım yaklaşık 100 TL kazandım ama derslerden aksattım giremedim sitem aniden kapandı :( bende şimdi bu forum sitesindeki konuları kavrıyarak ve sitemde kullanarak en iyi forum sitesi açma yolunda tekrar adım attım.Tecrübeliyim kullanıcıların halinden iyi anlarım vbulletin den iyi anlarım mybb de çok konumu görmüşsünüzüdr nedeni yeni öğrenmemden.Herkese kolay gelsin iyi günler dilerim...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüm ama, bazı anlattıklarınıza inanmıyorum. Hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnandırıcı Değil Özel Mesaj Kutumun %80 i Sizin Mesajlarınız İle Dolu. Hoşgeldiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2013 Saat: 17:46)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar yeni üye oldum sayılır forum çalışması bitince tanışma yerinde konu açlayım dedim :)

Web geçmişim: tr.gg sitesiyle 4 yıl önce site açmıştım 300 tl ye satınca internette sitenin yarini anlamış oldum.Daha sonra yani 3 yıl önce yetkinforum da yaklaşık 10 bin sitenin içinde en iyi forum sitesi olarak bizim sitemiz seçildi yaklaşık 1 yıl kadar bu site ile meşguloldum sınra 2 yıl önce .com site açtım yaklaşık 100 TL kazandım ama derslerden aksattım giremedim sitem aniden kapandı :( bende şimdi bu forum sitesindeki konuları kavrıyarak ve sitemde kullanarak en iyi forum sitesi açma yolunda tekrar adım attım.Tecrübeliyim kullanıcıların halinden iyi anlarım vbulletin den iyi anlarım mybb de çok konumu görmüşsünüzüdr nedeni yeni öğrenmemden.Herkese kolay gelsin iyi günler dilerim...

Hoşgeldiniz ancak dediklerinize hiç inanmadım.Ayrıca .com gibi siteler ilgisizlik yüzünden kendi kendine kapanmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.com sitesi aniden kendi kendine kapanmaz. Ayrıca hosting parası ödememiş gibisiniz. ve .tr.gg siteleri para kazanmaya başlayınca kapanır :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2013 Saat: 17:50)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üzgünüm ama, bazı anlattıklarınıza inanmıyorum. Hoşgeldiniz.

tr.gg ye inanan parayı görünceye kadar inanmadı 14 yaşında 300 tl yi görenler ancak inandı günlük 830 kişi giriyordu çocuk lf olsun diye aldı ve siteden pek anlamazdı biraz dolandırdım gibi ballandıra ballandıra anlattım :) sonra üzüldüm ama haftalığı 300 lira olan bu arkadaşa acımam kalmadı :D

şuan yetkinforumda bvazı site açılmıyor bazen kapanıyor nedense sitem açıldığında size ordaki resmini kaydettiğim ss yi göstere bilirim :)

başka inanmadığınız varsa daha ayrıntılı açıklarım neye inanmadığınızı belirtmemişsiniz yalan söylediğimi düşünmenizi istemem

hoş bulduk :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siz öncedende yokmuydunuz bu forumda ? ben öyle hatırlıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2013 Saat: 17:53)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2013 Saat: 17:46)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar yeni üye oldum sayılır forum çalışması bitince tanışma yerinde konu açlayım dedim :)

Hoşgeldiniz ancak dediklerinize hiç inanmadım.Ayrıca .com gibi siteler ilgisizlik yüzünden kendi kendine kapanmaz.

1 yıllık almıştım ilgisizlikten tabiki kapanmaz ama o zaman maillere bakmamıştım 1 ay kadar birde ne zaman kapanıcak unutmuştum bir baktım 5 mesaj son 1 ay kaldı kapanıak siteniz vs. yedekte almamıştım gitti :(

(12-05-2013 Saat: 17:58)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siz öncedende yokmuydunuz bu forumda ? ben öyle hatırlıyorum.

hocam bu forum çalışmaya girdiğinde tanışma işini bi arkadaş önerdi soru sorduğumda çalışma işleminden 3-4 gün önce kaydoldum fakat çalışma aamasından sonra atarım dedim bu konuyu düzelincede açtım :)

(12-05-2013 Saat: 17:53)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnandırıcı Değil Özel Mesaj Kutumun %80 i Sizin Mesajlarınız İle Dolu. Hoşgeldiniz :)

hoam valla ne diyeyim yalan söyleyince elime ne geçicek sadece yaptıklarımı söyledim demez olaydım :D

evet bi araar sorularıma cevap vermiştiniz sonra herhalde görmüyor neon kardeş dediydim her sorumda biümit yazdım desteğiniz var diye ama artık yazmıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki.Hoşgeldiniz. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2013 Saat: 18:02)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki.Hoşgeldiniz. :)

Hoş bulduuk :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping