https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine Yeniden Ben :) Tekrar Burdayım
Herkese merhaba tekrar 10tl.nete dönme kararı aldım nedeni ise eski ekip arkadaşlarım tekrar dönmeye başlamış bende bir dönüş yapayım dedim şu anlık destek fazla veremem nedeni ise üstünde çalıştığım güzel bir proje var ancak temalarda çözemediğiniz konuları konu açarak özel mesaj ile değil konu açarak açın ve özel mesaj yoluyla konunun linkini bana atın .

Bu arada bilmeyenler için bilgilerim:
Ad:Oktay
Amatör futbolcuyum.

Php Bilgim:%65
MyBB Bilgim:%75
Asp Bilgim:%10
Css Bilgim:%85
Html5 Bilgim:%50
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten mi? Çok çok çok çok sevindim Jade abi tekrardan aramıza hoşgeldin. Seni aramızda görmek çok güzel hatırlamadıysan eski nicklerim:

Retribution,Semih Y.,Semih,Semihh :D Şimdiki ise einstein :D
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tanımıyorum sizi ama hoşgeldiniz. İyi biri oldugunuz kelimelerinizden anlaşılıyor. Bu arada adım Yusuf.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrardan hoş geldiniz :)Dönmenize sevindim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizi hatırlıyorum :), eskiden kadro ne sağlamdı ya :(, ama şimdide tekrardan sağlam kadro geri dönüş yapıyor bir Kaan abi birde siz çok mutlu oldum projenizi inş çabucak bitirip tam destek devam edersiniz :)).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrar hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk :) Teşekkürler inşallah çabuk biterde sizide çağırırım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşgeldin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Yok gibi birşeyim ama hoşgeldin hocam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşgeldin hocam sitede yeniyim. bu arada kendimi kısaca anlatayım :) ben mustafa yaşım 17 Şanlıurfalıyım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 17:12)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tanımıyorum sizi ama hoşgeldiniz. İyi biri oldugunuz kelimelerinizden anlaşılıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eskiler geri dönüyor hocam. Hoş geldiniz, hoş geldiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 19:47)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eskiler geri dönüyor hocam. Hoş geldiniz, hoş geldiniz :)

evet inşallah eski geniş ekip tekrar yenilerle birlikte daha büyük bir ekip oluruz.Hoşbulduk bu arada
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aramıza Tekrar Hoşgeldiniz . Geri Dönmenize Çok Sevindim . Sizi Pek Tanımıyorum Ancak Geldiğim Günlerde Bana Çok Yardımcı Olmuştunuz . Tekrar Aramıza Hoşgeldiniz .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 20:19)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aramıza Tekrar Hoşgeldiniz . Geri Dönmenize Çok Sevindim . Sizi Pek Tanımıyorum Ancak Geldiğim Günlerde Bana Çok Yardımcı Olmuştunuz . Tekrar Aramıza Hoşgeldiniz .

Hoşbulduk. Tanışırız Sıkıntı Yok :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Recep Karataş
Yaşım : 13
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Jade abi abla meselesini hatırlıyormusunz :D ?
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-04-2013 Saat: 20:23)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Jade abi abla meselesini hatırlıyormusunz :D ?

Hatırlamam mı :) Güzel ve komik anı olarak kaldı bende o :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Fenaydı ama :D :D
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yeniden hoşgeldin eskilerin dönmesi güzel olmuş :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 10 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping