Yorum Sayısı: 786
Konu Sayısı: 97
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Marques
SanalPara (SP): 0 SP
:) Ben teşekkür ederim dostum.
Benimde banım vardı. Sinirden warez bir tema paylaşmıştım. Bir yetkili ile tartışıyordum. Şuan o yetkili banlanmış zaten. Bende yeni geldim sayılır :).
Yorum Sayısı: 743
Konu Sayısı: 44
Rep Puanı:
3
Teşekkürler: 16
11 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
#Ares#
SanalPara (SP): 34 SP
09-04-2013 Saat: 03:25
(Son Düzenleme: 09-04-2013 Saat: 03:31, Düzenleyen: #Ares#.)
(09-04-2013 Saat: 01:05)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (09-04-2013 Saat: 00:53)Marques Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin dostum. Umarım bu seferki kalıcı olmanız dileğiyle.
Dile getirdiğiniz o olaylar hala az bir nebzede olsa devam ediyor ama olsun.
10tl.net bunu aşacaktır umarım.
10tl.net neleri atlatmadı ki ? Önemli olan içindeki insanların dayanışma içinde olası :)
D: Dimi sular altında neler gelip geçti sonuc olarak önemli olan kişiliğimizi yitirmemiz biz bu saygılığınımızı ve benliğimizi koyduk eskiye bir çizgi attık ve kapadık ve yeni sayfayla burdayız bizden iş bitti sıra yerimize gelenlerde sizlerde :)
(08-04-2013 Saat: 11:46)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (08-04-2013 Saat: 00:34)wt.kaan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: (08-04-2013 Saat: 00:20)OnLiNe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tekrardan hoşgeldiniz.4 yıl 10tl.nette geçti diyosunuz fakat 2012 ocak ayında kaydolmuşsunuz 1 yıldan biraz daha fazla.
Hoş bulduk. Lütfen bir yetkili olarak amaçlarınızı bu kadar belli etmeyin. Birincisi eğer sizin baktığınız açıdan bakacak olursak; bugün tam 4 yıl olması veya 4 yıldan fazla bir zaman geçirmem gerekiyor. Aslında benimde yapmış olduğum yazım hatası sizi bu yola sürüklemiş olabilir. Ortalama 4 yıl diyelim. İkincisi şimdi bazı arkadaşlar daha da konuyu ilerletmemesi için bu benim ilk hesabım değil. Bundan önce de bir hesabım olmuştu, tabii multi hesap yok merak etmeyin. Daha sonra bugün baktım ki hesabım kayıtlı değil.
Zaten bu forumdan inanılmaz derecede, kalitesi düşük insanların kavga etmesi, birbirini aşağılaması ve birbirinin açıklarını bulması yüzünden bırakmıştım. Sadece ben değil; JaDe, oNuR, Ares, EmirBakır... gibi forum için çok kaliteli, forum dışında da çok kaliteli bu insanları elinden kaçırdı 10tl.net...
Çok fazla uzatmadan; sözüm sadece size değil, lütfen benim veya başkasının açıklarını arayacağınıza önce kendiniz açıklarınızı kapatın.
h.q Kaan ama biraz sakin.sadece arkadaşlar görmüşler sormuşlar haklılarda.Ares dediği gibi gidenler gider yerleri doldurulur :)
Biz kimseyi kaçırmadık kendileri kaçmışlar :D
Evet Güzel bir söz değilmi mustafacım :)
Sayın adminin Mevlanadan bir sözlü beyit'tini Yazmıştı;
diğer bir söz/beyit, Mevlana'dan:
"İlla yüz deme, doksan da olur,
İnsan dediğinde noksan da olur,
Ben olmazsam olmaz deme,
bu dünya, sen yoksan da olur."
Yani yerlerimizi doldurucak yeni nesiller mutlaka olucaktır oyüzden sıkıntı yapmıyoruz öneleri açık onları destekliyoruz :)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)
İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)
Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )