https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logo [İstek]
west-coast-rock.jpg

Arkadaşları logo aynı olcak sadece WEST COAST yerine ATEyazılıcak School Of Rock yerinede Heavy Metalyazıcak.
+3 Rep yapan arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle bir çalıntı logo yapmak için izninizin olması gerekir başımıza bela olmayacağını düşünüyorsan yapayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logoyu buldum yerdeki admin hiç bir izinsiz alınzmaz yada kopyalanamaz yazısı yazmamaıştı bende o yüzden aldım logoyu bir sakınca olcağını sanmıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2012 Saat: 20:48)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Logoyu buldum yerdeki admin hiç bir izinsiz alınzmaz yada kopyalanamaz yazısı yazmamaıştı bende o yüzden aldım logoyu bir sakınca olcağını sanmıyorum

Arkaplanı kaldırayımmı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet çok güzel olur kaldırısanız :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dur mechoutes ben bu kural üzerine dedim şöyle bir karar çıktı site link verecek öyle yap. ver 2.de konuda site linkini koyun, uyarı, ya da ban vermek zorunda kalırız.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
www.totalwartr.10tl.net sitesi için yaptırıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tmm Koyuyom 1DK

h7s17.png Al bu arada Sendemi TeenWolf İzliyosun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
niye logo yazılarının siteyle bi alakası yok?
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yeni bir kategori ve yeni bir dorum açıcam orda açıklamayla bu fotoyu kullnıcamda ondan uzun zamandır bu forumdayım bir şüpheli hareketi gördüyseniz banlayın arkadaşım bu kadar basit. Teşekkürler KazuyaMishima 'da ATE yazısı çok kötü duruyo genede eline sağlık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2012 Saat: 21:18)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yeni bir kategori ve yeni bir dorum açıcam orda açıklamayla bu fotoyu kullnıcamda ondan uzun zamandır bu forumdayım bir şüpheli hareketi gördüyseniz banlayın arkadaşım bu kadar basit. Teşekkürler KazuyaMishima 'da ATE yazısı çok kötü duruyo genede eline sağlık

Öyle Artist, Artist Konuşmaya Gerek Yok. Adam Gibi Açıklayabilirdin, Tamam güle güle kullan logonu bence mechouteside bekle derim ama sen bilirsin.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Editemede Pek İyi değilim ama Yaptım İşte bişeyler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
h7tj7.png

Gerçekten ugraştım bir teşekkürü eksik etme. Elime yüzüme bulaştı bende son çare editledim.Daha güzel durması için böyle yaptım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Semih Y. ben bu forumda hiç bir zaman artis artis konuşmadım hiç bir kimsenin öalışmasına kötü yorum yapmışlığım yada beğenmediğime dahit bir yorum yapmışlığım yoktur.Bugüne kadarda bu forumdayım hiç bir çalıntı logo yada vb birşeyin ediylenmesini istemedim.Artis artis konuşma derken ki tavrınızı iyi takının

(24-12-2012 Saat: 21:37)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: h7tj7.png

Gerçekten ugraştım bir teşekkürü eksik etme. Elime yüzüme bulaştı bende son çare editledim.Daha güzel durması için böyle yaptım.

Çok teşekkürler repinizi verdim elinize sağlık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping