https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bende Forumu Bırakıyorum
Bilseinizki rütbe için bırakmıyorum.Sınavlarım var.Derslerim " mybb " yüzünden düşmüş sanırsam.Hepinize başarılar dilerim.artık yorum yok görüntüleme var. Hoşçakalın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorum Yapmayayım Yapmayayım Dedim Ama Gitme Kardeşim, Herkes Gidiyor Olmaz Böyle Belirli Zamanlar Ayır Kendine? Program Yap Örnek ; ders çalışmak şu saatte, bilgisiyar oynamak şu saatte vb. İşte Böyle Gitmeyin Sizde Eğer Geri Gelecekseniz, Herzaman Kapımız Açıktır. :)
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:11)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorum Yapmayayım Yapmayayım Dedim Ama Gitme Kardeşim, Herkes Gidiyor Olmaz Böyle Belirli Zamanlar Ayır Kendine? Program Yap Örnek ; ders çalışmak şu saatte, bilgisiyar oynamak şu saatte vb. İşte Böyle Gitmeyin Sizde Eğer Geri Gelecekseniz, Herzaman Kapımız Açıktır. :)

Belki yaz tatilinde geri dönerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aynen forumda son günlerde herkes gitme kararı alıyor.Tekrar geri gelmeniz dileğiyle hayatında başarılar kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:13)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Aynen forumda son günlerde herkes gitme kararı alıyor.Tekrar geri gelmeniz dileğiyle hayatında başarılar kardeşim :)

Teşekkürler.Derslerim düşmese hayatıma devam edicektim fakat düştüğü için bırakmak zorunda kalıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
iyi günler. bende bırakıyorum zaten hem grafikerler cevap vermiyor hemde düzensiz bir forum admin istenen rütbeleri insanlara vermiyor özelliklede repe bakıyor.

böyle forum olmaz malesef.

sizede bencede başarılar.

Açık konuştum - banlarsanız umrumda değil.

bu forumda düzgün olanlar

L4D3R1-Cagla-Ares-FeneRLyy-TaaRRuZ-Aloneboss Du benim için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:20)Juubi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi günler. bende bırakıyorum zaten hem grafikerler cevap vermiyor hemde düzensiz bir forum admin istenen rütbeleri insanlara vermiyor özelliklede repe bakıyor.

Arkadaş kendi egosunu tatmin etti güle güle.

"husoyin"hayatında başarılar.Kaçıncı diyişimse artık:).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:20)Juubi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyi günler. bende bırakıyorum zaten hem grafikerler cevap vermiyor hemde düzensiz bir forum admin istenen rütbeleri insanlara vermiyor özelliklede repe bakıyor.

Adminin kararlarında kusur buluyorsan sen zaten benim gözümde bitmişsindir Güle güle..

Husoyin kendine iyi bak bu arada..:) notlarının yükselmesi dileklerimle :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:28)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Adminin kararlarında kusur buluyorsan sen zaten benim gözümde bitmişsindir Güle güle..

Husoyin kendine iyi bak bu arada..:) notlarının yükselmesi dileklerimle :)
teşekkürler furkan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-12-2012 Saat: 01:11)Semih Y. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorum Yapmayayım Yapmayayım Dedim Ama Gitme Kardeşim, Herkes Gidiyor Olmaz Böyle Belirli Zamanlar Ayır Kendine? Program Yap Örnek ; ders çalışmak şu saatte, bilgisiyar oynamak şu saatte vb. İşte Böyle Gitmeyin Sizde Eğer Geri Gelecekseniz, Herzaman Kapımız Açıktır. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping