Ad & Soyad : Hüseyin Savaş Arabacı
Okul: Yeşilyuva Orta Okulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Twitter / Facebook
html bilgisi: İyi
css bilgisi: Normal
php programlama bilgisi: Kısmen
diğer bilgileriniz: Photoshop CS4 , Matematik
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Turkmmo, Destektr
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : Bir sürü var hangisini vereyim bilmiyorum.
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Mini boyutta güneş enerjisi ile çalışan rüzgargülü
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? Ever.Yenilikçiyimdir.Yeni yeni fikirlere her zaman açığımdır yeni şeyler bulmaya çalışırım.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Destek.10tl.net'i çok seviyorum.Mybb bilgim iyidir.Gözlüklü,Zeki Bir Çocuğum.Tombulum.Öğrenme Hevesim Var( Sadece ben değil Herkez Diyor.) İnşallah Olurum...
Şuan Ki Rep Puanınız: 40
Okul: Yeşilyuva Orta Okulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Twitter / Facebook
html bilgisi: İyi
css bilgisi: Normal
php programlama bilgisi: Kısmen
diğer bilgileriniz: Photoshop CS4 , Matematik
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Turkmmo, Destektr
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : Bir sürü var hangisini vereyim bilmiyorum.
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Mini boyutta güneş enerjisi ile çalışan rüzgargülü
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? Ever.Yenilikçiyimdir.Yeni yeni fikirlere her zaman açığımdır yeni şeyler bulmaya çalışırım.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Destek.10tl.net'i çok seviyorum.Mybb bilgim iyidir.Gözlüklü,Zeki Bir Çocuğum.Tombulum.Öğrenme Hevesim Var( Sadece ben değil Herkez Diyor.) İnşallah Olurum...
Şuan Ki Rep Puanınız: 40