https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candy Teması! Süperr!
(25-10-2012 Saat: 00:32)!! CemaL !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: özür dilerim arkadşalar xml'de hata varmış :S

ö.dilerim arkler. xml hata varmış düzeltiyorum bu sefer tekrar denedim ;)

(25-10-2012 Saat: 00:30)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Verdiğiniz demo çalışmıyor. Diğer adresde 10tl.net dışı domain. Örnek için caps koyun.

kardeşim 1dfans.10tl.net ne duruyor orda ? ve düzelttim sorunu :)

Uyardığım şey demo değil 10tl.net dışı verdiğiniz domain. Tekrar yazmışsınız siliyorum yazmayın birdaha.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam anlamamıştım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
W@rez tema linki sildim w@63z paylaşmayın yahu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-10-2012 Saat: 12:23)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: W@rez tema linki sildim w@63z paylaşmayın yahu

yaw kardeşim neresi w@rez warez oldugunu kanıtla 100 tl vercem!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kıt bu üye bir şey anlatılmaz
Kıt Yaa.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-10-2012 Saat: 22:50)HeadLee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kıt bu üye bir şey anlatılmaz
Kıt Yaa.

lan velet adam akıllı konuş!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bune kardesim butun heryeri kırık bide bende ne premium temalar var dion premium tmema paylasmak wareze giriyor yni bnm bildigim yasak o burturlu ben ımperial unova neler paylasacam neler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Premium Temalar W@R3Z Temadır ve Paylaşılması Yasaktır.

+ Bildiğim Kadarıyla MyBB Forumlarında W@R3Z Temalara İzin(destek) Verilmez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

____
Ulan Asıl Siz Kıtsınız Ben PixelMonkey Hastasıyım Dava Mava Açamaz! W@R3Z e Girmez Çünkü Para ile Kendi Forumuma Almıştım Forumumun Hostu Sorun Çıkardı Hile F. Oldugu İçin Başka Host Arıyorum Onun Altındaki Dahada Kıt Mal ŞErefsiz Haysiyetsiz ! Kendisinin W@rez Kullandıgı Kanıtlandı !
http://pixelmonkey.co/store
Girin Şuraya Bakalım Ne Yazıyor
We are being acquired by Audentio Design
I hereby notfiy you that we are being acquired by Audentio Design. PixelMonkey will stay alive as a blog. Status of products is classified for now.

Türkçesi :
Biz İletişimOyunForumYukarıya dönHafifleştirilmiş SürümRSS Tasarım tarafından satın ediliyor
Bu vesileyle biz İletişimOyunForumYukarıya dönHafifleştirilmiş SürümRSS Tasarım tarafından satın alındığını size notfiy. PixelMonkey bir blog olarak hayatta kalacaktır. Ürünlerin Durum artık sınıflandırılmıştır.
Yani :
Sitelerini Audentio Design'e Satıyor Bu Temalar Kapanıyor!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2012 Saat: 13:23)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-10-2012 Saat: 13:19)!! CemaL !! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Premium Temalar W@R3Z Temadır ve Paylaşılması Yasaktır.

____
Ulan Asıl Siz Kıtsınız Ben PixelMonkey Hastasıyım Dava Mava Açamaz! W@R3Z e Girmez Çünkü Para ile Kendi Forumuma Almıştım Forumumun Hostu Sorun Çıkardı Hile F. Oldugu İçin Başka Host Arıyorum Onun Altındaki Dahada Kıt Mal ŞErefsiz Haysiyetsiz ! Kendisinin W@rez Kullandıgı Kanıtlandı !
I hereby notfiy you that we are being acquired by Audentio Design. PixelMonkey will stay alive as a blog. Status of products is classified for now.

Türkçesi :
Biz İletişimOyunForumYukarıya dönHafifleştirilmiş SürümRSS Tasarım tarafından satın ediliyor
Bu vesileyle biz İletişimOyunForumYukarıya dönHafifleştirilmiş SürümRSS Tasarım tarafından satın alındığını size notfiy. PixelMonkey bir blog olarak hayatta kalacaktır. Ürünlerin Durum artık sınıflandırılmıştır.
Yani :

İlk önce düzgün ve saygılı konuş. Ücretsizi varken sen paralı almışsın öyle diyorsun bu yanıda ilginç.
Özür Dilerim Ama Ben Bu Siteden Önce Almıştım Baktım Telif Hakları Filan Çiğnenmiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
!! CemaL !! demiş ki:

____
Türkçesi :
Yani :

İlk önce düzgün ve saygılı konuş. Ücretsizi varken sen paralı almışsın öyle diyorsun bu yanıda ilginç.
Alıntı Yapamadım Zamankım Yok Ve Demekki Sen Null Sürüm Kullanıyorsun Bunuda Kanıtladın ? ?? Hayırdır ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Webfast.10tr.net - Dev Paylaşım Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping