Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÇOK ACİL KONU..!
BEN PLUGİNLERDEN EK GRUP RESİMLERİNİ AKTİF ETTİM.AYARLARDAN PROFİLDE VE POSTBİTTE GÖRÜNMESİ ŞIKKINI İŞARETLEDİM.

KULLANICILARDAN KENDİME ADMİN VE GRAFİKER VERİYORUM PROFİLDE ADMİN VE GRAFİK.POSTBİTTE SADECE ADMİN GÖRÜNÜYOR ACİL YARDIMM.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1. Konu başlığı hatalı
2. Arama yapınız forumda onlarca var.
3. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2012 Saat: 22:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1. Konu başlığı hatalı
2. Arama yapınız forumda onlarca var.
3. Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

aramada bulamadım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O luginde sorun var. sadeceprofilde görünüyor postbitte görünmüyor. Şimdilik bir çözüm yok
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2012 Saat: 00:21)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O luginde sorun var. sadeceprofilde görünüyor postbitte görünmüyor. Şimdilik bir çözüm yok

peki düzelcekmi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tam bilmiyorum. adminimize öm attım henüz dönmedi. cevap gelirse iletirim
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2012 Saat: 01:19)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tam bilmiyorum. adminimize öm attım henüz dönmedi. cevap gelirse iletirim

tamam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bundan sonra üyeler konudaki harfleri küçültmeden cevap yazmayın.Yoksa küçültmüyorlar.Arkadaşlar forumdaki kurallara dikkatli olmaya daha çok özen gösterelim..

Jungi Sözlü Uyarı.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-10-2012 Saat: 21:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bundan sonra üyeler konudaki harfleri küçültmeden cevap yazmayın.Yoksa küçültmüyorlar.Arkadaşlar forumdaki kurallara dikkatli olmaya daha çok özen gösterelim..

Jungi Sözlü Uyarı.

ben nerden bileyim büyük yazmanın yasak olduğunu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-10-2012 Saat: 17:35)dodo09 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-10-2012 Saat: 21:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bundan sonra üyeler konudaki harfleri küçültmeden cevap yazmayın.Yoksa küçültmüyorlar.Arkadaşlar forumdaki kurallara dikkatli olmaya daha çok özen gösterelim..

Jungi Sözlü Uyarı.

ben nerden bileyim büyük yazmanın yasak olduğunu
Konu Açarken Bile War Orda Üstte Kurallar ve Bilgilendirme Anasayfada war Kuralları Ararsan Kolaylık Bulursun.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping