Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzman Üye Başvurum (İLGİLENİN ARTIK)
Exclamation 
Arkadaşlar Hemen Konuyu Mesaja Vuruyosunuz Önemli Olan Üyelere Yardım Etmek Siz Hemen Bu Kadar Mesajla Olmaz Konu Kilit Diye Ukala Ukala Konuşuyonuz Önemli Olan Üyelere Yardım

Ad & Soyad : Metehan Durmuş
Okul: Yazmak İstemiyorum
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Twitter / Facebook
html bilgisi: Çok Yüksek
css bilgisi: Yeterli
php programlama bilgisi: Yüksek
diğer bilgileriniz: -
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : webmastersitesi.com, turkmmo.com, forumexe.com
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : http://www.vbulletindestek.netau.net
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: -
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: -
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim 7Mesajın Olduğu Günde Açmıştın Yine Açmışsın 7mesajla 40 mesajla 70 mesajla uzman üye olunmaz forumda biraz kalıcı olman lazım...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
40 mesaj ve uzman üyelik?
Ayrıca bizim yapabileceğimiz bir şey yok.
Ve yine ayrıca Uzman üyeliğin normal üyelerden bir farkı yoktur yetkileri vb. yoktur..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bak Yine Mesaja Vurdunuz Birazdan Gelecek Yine taruz konu çöp+kilit bu kadarv :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uzman üye demek üyelere sürekli yardım eden mybb de hatrı sayılır bir bilgisi olan demek. Yeni olduğunuz için sizin ne kadar bildiğiniz anlaşılmıyor. Biraz zaman gçsin üyeler sizi tanısın siz onlara yardım edin. Böyle pat diye başvuru yapılıp uzman olunmaz. Kilitlenme sebebi budur.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uzman üye genellikle bir yetkiden sonra yetkiniz alındıktan sonra oluyor. Heleki siz bu mesajla gerçekten zor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2012 Saat: 14:18)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Uzman üye demek üyelere sürekli yardım eden mybb de hatrı sayılır bir bilgisi olan demek. Yeni olduğunuz için sizin ne kadar bildiğiniz anlaşılmıyor. Biraz zaman gçsin üyeler sizi tanısın siz onlara yardım edin. Böyle pat diye başvuru yapılıp uzman olunmaz. Kilitlenme sebebi budur.

msn_up.gifmsn_up.gifmsn_up.gifmsn_up.gif
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2012 Saat: 14:15)metefix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Yine Mesaja Vurdunuz Birazdan Gelecek Yine taruz konu çöp+kilit bu kadarv :)

Önceki konunuzu ben mi kilit+çöp. Yaptım.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2012 Saat: 14:28)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2012 Saat: 14:15)metefix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak Yine Mesaja Vurdunuz Birazdan Gelecek Yine taruz konu çöp+kilit bu kadarv :)

Adils S. şefim yaptı. Ben açıp eski yerine taşıyacatım ama benden üst diye yapmadım. Bence buna şefler değil admin karar vermeli. Kimsenin kimsenin başvuru konusunu kilitlemeye hakkı yoktur. Yanılıyor muyum?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-10-2012 Saat: 15:12)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2012 Saat: 14:28)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Adils S. şefim yaptı. Ben açıp eski yerine taşıyacatım ama benden üst diye yapmadım. Bence buna şefler değil admin karar vermeli. Kimsenin kimsenin başvuru konusunu kilitlemeye hakkı yoktur. Yanılıyor muyum?

Yanılmıyorsun.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform