Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net'i Satan Üyeler
Şu süre içerisinde 10tl.net'e benzeyen yeni bir forum açma servisi çıktı. Üye sayıları 200 bile değil. Ama bizim forumumuzdan bir kaç kişi forumumuzu bırakmadığı halde buraya az girip oraya çok giriyor. Ve işte bunu yapan üyelerin listeleri;

- Ares
- wt.kaan
- Sivaa
- Burak Acil
- W7selim

Az önce nicklerini okuduğunuz kişiler 10tl.net'i satıp, kötü bir servise geçiş yaptı.

Adminden ricam;
Az önce nickleriniz okudğunuz kişiler 10tl.net'i sattılar ve berbat bir servise geçtiler. Benim düşüncem artık onların burada yeri yok. Ve satan kişilerin hepsi yetkili, Ares ve wt.kaan görevini bırakmışlardı. Sivaa, Burak Acil ve W7selim ise daha görev bırakıyorum bile demeden bizi satmışlar. Bence onların yetkisi alınmalı. Kin beslemiyorum bizim forumumuzu satanları sevmem.

Mete'den bildiri;
Çoğu yetkiliden sonra bende forumdan gittikten sonra fark ettim ki kimse forum kurallarına uymuyor. 10tl.net'e az da olsa gireceğim artık. Ve adminden genel şef rütbemi geri vermesini talep ediyorum.

İyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aynen Öyle Hocam Çok Haklısınız ..
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu yazan kişiler arasına kendini neden yazmıyorsun..

Kd.png

ayrıca size ne bundan ister 10 forumda yetkili oluruz ister 1 forumda yetkili oluruz..

Sanki kendin satmamış gibide konu açmışsın

(Mustafa Yıldız sitenin sahibi)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:38)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu yazan kişiler arasına kendini neden yazmıyorsun..

Kd.png

ayrıca size ne bundan ister 10 forumda yetkili oluruz ister 1 forumda yetkili oluruz..

Sanki kendin satmamış gibide konu açmışsın

(Mustafa Yıldız sitenin sahibi)

Sonuna kadar ARkandayım !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bir bak bakalım ben şu an o forumda mıyım? Sonradan fikir değiştirik 2'sine de gitmemeye karar verdim ve şimdi tam kararımı verip 10tl.net'e geldim.

Sonuna kadar arkandayım diyen kişi ve sen bilip bilmeden mesaj atmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Mustafa yıldızı Gayet İyi Tanıyorum Bence Geldiğiniz Yerden Geri Dönün beni Çok Kandırdı O ..
PGM
Teşekkür verenler:
dayılar nedir bu 10tl.net e benzeyen sistemin adı?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Off... Bu konuda sezsiz kalacagım .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:40)SearchAndFind Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dayılar nedir bu 10tl.net e benzeyen sistemin adı?

Destek.10tl.net'de sitenin adı yazılınca otomatik kaldırılıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:39)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir bak bakalım ben şu an o forumda mıyım? Sonradan fikir değiştirik 2'sine de gitmemeye karar verdim ve şimdi tam kararımı verip 10tl.net'e geldim.

Üstüme iyilik salık bahsettiğimiz forumda üyeliğin bile var bu kadar yalan yeter..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Çok İyi Biliyorum Ama Maalesef Dolandırıcı Site ..
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:42)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-09-2012 Saat: 21:39)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir bak bakalım ben şu an o forumda mıyım? Sonradan fikir değiştirik 2'sine de gitmemeye karar verdim ve şimdi tam kararımı verip 10tl.net'e geldim.

Üstüme iyilik salık bahsettiğimiz forumda üyeliğin bile var bu kadar yalan yeter..

Üyeliğim vardı, nickim Hokage idi. Ve ilk günden sonra bu işe başlamadım bile. Tam olarak 1 gün bile sürmedi forumda durmam!

Yine bilip bilmeden konuşuyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:43)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Üyeliğim vardı, nickim Hokage idi. Ve ilk günden sonra bu işe başlamadım bile. Tam olarak 1 gün bile sürmedi forumda durmam!

ftp isteyip ortak olmaya çalışıp tema , pulgin yüklemek istiyordun onlara noldu peki?

Bizmi satıcı olduk.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:45)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

ftp isteyip ortak olmaya çalışıp tema , pulgin yüklemek istiyordun onlara noldu peki?

Bizmi satıcı olduk.

Bir de benim dediklerimi anlasaydın olacaktı. Bak kardeşim;
FTP istedim alacaktım her şeyi ortak olacaktım o siteye ama daha ilk günden kararımı değiştirip o berbat forumu bıraktım! Ve şimdi 10tl.net geri dönüş kararımı verdim!

Umarım anlamışsındır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Satmak değildir bu, herkes kendi tercihini yapar. Hem orda hem burda olmak satıcılık değildir bence. Herkesin tercihi yani. Satıcılık diyerek insanları aşağılamak bence yanlış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:46)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-09-2012 Saat: 21:45)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bizmi satıcı olduk.

Bir de benim dediklerimi anlasaydın olacaktı. Bak kardeşim;
FTP istedim alacaktım her şeyi ortak olacaktım o siteye ama daha ilk günden kararımı değiştirip o berbat forumu bıraktım! Ve şimdi 10tl.net geri dönüş kararımı verdim!

Umarım anlamışsındır.

kimse bizim hangi forumda ne yaptığımıza karışamaz adaletmi bu? ne diye açıyorsun böyle konular..

(13-09-2012 Saat: 21:47)XRs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Satmak değildir bu, herkes kendi tercihini yapar. Hem orda hem burda olmak satıcılık değildir bence. Herkesin tercihi yani. Satıcılık diyerek insanları aşağılamak bence yanlış.

100% katılıyorum hocam sağolun..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eğer aynı görevi işleyen 2 site de de aynı yetkideysen birini seçmelisin. Ve sen burayı seçmedin. Ben üyeleri aşağılamıyorum, bildiriyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-09-2012 Saat: 21:50)Mete Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer aynı görevi işleyen 2 site de de aynı yetkideysen birini seçmelisin. Ve sen burayı seçmedin. Ben üyeleri aşağılamıyorum, bildiriyorum.

Burayı seçmeseydim görevimi bırakırdım bıraktımı? hayır!..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bahsi geçen sitenin forumunda benim konularım da dahil olmak üzere forumumuzdaki bir çok ÇALMIŞTIR. Tamamen hırsızlık üzerine kurulmuş bir siteden hayır gelmeyeceği gibi o foruma üye olan,o sitenin çıkarlarını savunan,o siteye zerre kadar katkıda bulununlara (hiç kusura bakmasınlar) hakkımı helal etmeyeceğim.Ayrıca birinci mesajın içeriğini hiç beğenmedim.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping