webefendisi.tk buna benzer aynı ve ya iconları farklı tema verirmisiniz acaba aradımda bulamadım kendim nasıl yapıcam buna benzer yardım edin
[Çözüldü]Ne olur bu temanın xml sini verin ;( nolurrrrr
|
06-09-2012 Saat: 10:56
Buyrun aynı tema:
PHP Kod: http://st.10tl.net/tema/infeqtecq/Tech-Tema.xml “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
06-09-2012 Saat: 10:58
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=14696 buyurun bu da konusu.
06-09-2012 Saat: 11:26
Çok teşekkürler arkadaşlar.
06-09-2012 Saat: 11:29
Önemli değil.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
06-09-2012 Saat: 11:38
Vay Anasını Temam Ünlü Olmuş :D
06-09-2012 Saat: 11:40
(06-09-2012 Saat: 11:35)frmmix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AMA FORUM LOGOSUNU DEĞİŞTİREMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ ? Öncelikle yazınızı küçültün ve ona logoyu headerden koyucaksın o biraz sıkıntılı ÖM ile bilgilerini yolla ben yapim. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
06-09-2012 Saat: 11:44
Gerek Yok cssye Gir Temanın sonra Global.css sonra ctrl+f Yap logo Yaz Zaten Gelecek Değiştir Orayı
06-09-2012 Saat: 11:48
Olmuyor ya ben hepsini nasıl düzenlicem :( temanın logosunu siz yapın ben kodu eklim?
06-09-2012 Saat: 11:51
Sen header kodlarını buraya yapıstır ben sana düzeltip vereyim sonra header ile değiştir.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
06-09-2012 Saat: 12:02
Malesef düzenlenmiyor beyaz yazılar çıktı kopyalayamıyorum
06-09-2012 Saat: 12:06
<div id="golge">
<div id="botmenu"> <div id="submenu"> <li><a href="portal.php" title="Portal">PORTAL</a></li> <li><a href="http://temadestek.tk/" rel="nofollow" title="Forum">FORUM</a></li> <li><a href="memberlist.php" rel="nofollow" title="Üye Listemiz">ÜYE LİSTESİ</a></li> <li><a href="search.php" rel="nofollow" title="Forum içinde arama yap">ARAMA</a></li> <li><a href="misc.php?action=help" rel="nofollow" title="Forum hakkında yardım konuları">YARDIM</a></li> <li><a href="/calendar.php" rel="nofollow" title="Takvim">TAKVİM</a></li> <li><a href="http://temadestek.tk/" rel="nofollow" title="TEMADESTEK">TEMADESTEK</a></li> </br><form action="/search.php" method="post"> <input type="hidden" value="do_search" name="action"> <input type="text" name="keywords" value="Kelime.." onfocus="if(this.value == 'Kelime..') { this.value = ''; }" onblur="if(this.value=='') { this.value='Kelime..'; } /> <input type=" hidden"=""> <input type="hidden" name="postdate" value="0"> <input type="hidden" name="forums[]" value="all"> <input type="hidden" name="sortby" value="lastpost"> <input type="hidden" name="sortordr" value="desc"> <input type="hidden" name="postthread" value="2"> <input type="submit" class="groovybutton" value="Ara" name="submit" style="margin-top: 2px;" onmouseover="goLite(this.form.name,this.name)" onmouseout="goDim(this.form.name,this.name)"> </form> </div> </div> <div id="container"> <div id="header"> <div class="logo"> <a href="{$mybb->settings['bburl']}/index.php">{$mybb->settings['bbname']}</a> </div> {$welcomeblock} </div> <div id="content"> {$pm_notice} {$bannedwarning} {$bbclosedwarning} {$unreadreports} {$pending_joinrequests} <navigation> <br />
Siz yapın bana gönderin.
Arkadaşlar benim bir siteye girin bakın yandaki yeni mesajlar var kısmı sizde gözüküyormu bakarmısınız acaba ? birde logo varmı forumda bende gözükmüyor. Birde ben cepten giriyorum internete modem olarak o yüzden proxy sitesi adresi çıkıyor Ben kullanmıcam çok karışık geldi tema editlemede yapamıyorum daha doğrusu bilmiyorum.
06-09-2012 Saat: 12:16
(06-09-2012 Saat: 12:06)frmmix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle şifrenizi hiç kimseye vermeyin.Sonuçta buradaki kişilerin arasında kime güvenip güvenemeyeceğinizi bilemezsiniz. Admın kp >> şablon & stil >> şablonlar >> header şablonlar >> header içindeki kodları bununla değiştir: PHP Kod: <div id="golge"> “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
06-09-2012 Saat: 12:26
Tamam konu kilitlenebilir.
(06-09-2012 Saat: 12:26)frmmix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam konu kilitlenebilir. Sanada teşekkürler. Bir şey silmiş olmalısın kontrol et olmassa tekrar yukarıda verdiğin header kodlarıyla değiştir. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
Hz. Ali (r.a)
08-09-2012 Saat: 13:57
Güncel.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi