Önerebileceğim müzik bu; https://www.youtube.com/watch?v=BUivzjFd_Rw
Temizlemek Çare Değil 30-35 Sayfa Mesaj Var..
http://destek.10tl.net/private.php?fid=1 Buraya girip Klasörleri Temizle'ye tıkla. Otomatik temizler. Bu arada sorunun cevabı olarak o görev çubuğunu youtube üzerinde gizleyen şeyin adını bilmiyorum. Zaten yok galiba.
Youtube Üzerinde Değil Videolarda Kullanılıyor..
Soruyu Buradanda Soruyorum Belki Bilen Çıkar;
Videolarda Görev Çubuğunu Gizlemek Amaacıyla Kullanılan Resimler Var.Buna Benzer; .Bunun İsmini Bilen Varmı?
(17-09-2015 Saat: 18:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte youtube veya başka bir şey. Slider gibi bir adı varsa vardır, Slider miydi öyle bir terimi vardı.
Slider Değilmiş.Yinede Teşekkürler.Bilen Olursa Yazıp Etiketlerse Sevinirim.
(17-09-2015 Saat: 18:09)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte youtube veya başka bir şey. Slider gibi bir adı varsa vardır, Slider miydi öyle bir terimi vardı.
En sevdiğiniz şarkı dörtlüğü nedir? Herkesin vardır sürekli diline dolaşan bir dörtlük.. Hangi şarkıya ait olduğuyla b
Benim:
Alıntı:Adımı hatırla kafanı kaldırma
Bu alemin kralı Edward burada
İki tapınak S2 yıkımında
Kurtlar efendisidir Kıskanma.
- GölgeHaramileri Klan Şarkısı..
(20-09-2015 Saat: 19:53)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Farklı bir soru ile devam edebiliriz sanırım;
En sevdiğiniz şarkı dörtlüğü nedir? Herkesin vardır sürekli diline dolaşan bir dörtlük.. Hangi şarkıya ait olduğuyla b
Benim:
İki tapınak S2 yıkımında
Alıntı:Çocukluk bilyelerimi özlüyorum
Yeni bi çizgi filmle uyandığım o sabahları
Çıkınca çıkmamasını dilediğim şu sakallarım
Seni bilmiyorum ben büyümekten haz almadım
-Taladro// Kelebek
(20-09-2015 Saat: 19:53)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Farklı bir soru ile devam edebiliriz sanırım;
Benim:
İki tapınak S2 yıkımında
Post gibi olmasın ben 5'lik yazsam kabul edermisin :D
Alıntı:Biri kaybolurken öteki yok olacak. Ben yazar hüzünlenirken, Sen ayır su kelimeleri derdin. Ulan imlanın sırasımı derken, Sen karalayıverirdin…