Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.10TR.NET Sohbet -1
AKK imza sitelerinde zamanında çok fazla yer aldı. Yeterli imzaya ulaşıp BTK'na(TTNET'te olabilir emin değilim) da iletilmişti ama sonuç nafile. Direk 5G'ye de ulaşsak, kendimize özel G(örneğin TRG :p ) bile yapsak AKK aynı AKK olarak kalacaktır. Değişmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet, maç tahminlerinde 0-2 diyenler kazandı :))
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 00:59)Secilmis42 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet, maç tahminlerinde 0-2 diyenler kazandı :))

Maçın oyuncusu kim seçildi bilmiyorum fakat favori olarak Antonie Griezmann'ı göstermiştim.Vasat bir futbol sergiledi temsilcimiz.TRT'nin de spikeri her kimse gol yediğimizi zor anladık ona da selam olsun...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok cansızdı spiker. Bende Griezmann futbolunu beğendim şahsen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burada soru sorabiliyorsak bir sorum olacak @TaaRRuz

Öncelikle yanlış anlaşılmasın meraktan soruyorum sadece kafama takıldı o kadar.

Eğer görevi bırakacak olsanız ve yerinize gelecek olan kişiyide siz seçecek olsaydınız yerinize kimi seçerdiniz forumdan?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 12:50)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada soru sorabiliyorsak bir sorum olacak @TaaRRuz

Eğer görevi bırakacak olsanız ve yerinize gelecek olan kişiyide siz seçecek olsaydınız yerinize kimi seçerdiniz forumdan?
Edward.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 12:50)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada soru sorabiliyorsak bir sorum olacak @TaaRRuz

Görevli olmadığım için bilmiyorum ama bir cevabım var :)
- @Henry
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 12:56)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Edward.

Teşekkür ederim cevapladığınız için sadece meraktandı sorum :)
Eğer ben Taarruzun yerinde olsaydım rayray93 seçerdim buda benim cevabım olsun
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 12:58)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Görevli olmadığım için bilmiyorum ama bir cevabım var :)
- @Henry
Bu ciddi bir karar olurdu.Bunda da duyguyu ön planda değil mantığı ön plana almak lazım.En çok kim katkı sağlayabilir, en çok kim verebilir, en çok kim haketti diye bakmak lazım.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu an bir tema ekibi lideri seçmek zorunda olsanız ben hariç kimi seçerdiniz -bir de neden ben hariç diyorsam artık şansım yok bence- ? :) @TaaRRuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuanda bir tema sorumlusuna ihtiyacımız yok o nedenle seçim için düşünmeye de gerek yok aslında.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
-> Tarihi bir olaya tanıklık etmek isteseydiniz; hangi olay olurdu? (Savaş/İsyan olmak zorunda değil. Bir binanın yapılışı bile olabilir)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 13:19)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuanda bir tema sorumlusuna ihtiyacımız yok o nedenle seçim için düşünmeye de gerek yok aslında.

Yok merak ettiğim için soruyorum sadece. Neyse.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Edward zombi istilasınin olduğu bir zaman olmadı ama :) eğer olsaydı kim benle birlikte zombileri yok ederdi hayal gücüm çok geniş ilk once bir ailah bağazasındaki bütün silah mermi ne gerekliyse alır birde altıma kamyon çekerim kasada ev sığınak ölümcül deney tarzı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2015 Saat: 13:41)TexLİeMeD Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Edward zombi istilasınin olduğu bir zaman olmadı ama :) eğer olsaydı kim benle birlikte zombileri yok ederdi hayal gücüm çok geniş ilk once bir silah bağazasındaki bütün silah mermi ne gerekliyse alır birde altıma kamyon çekerim kasada ev sığınak ölümcül deney tarzı

veya Ben Efsaneyim tarzı. Ben mısır piramitlerinin yapılışını ve gemilerin karadan yürütülmesini(İstanbul'un fethi) görmek isterdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birde televizyonu bilgisayarın telefonun elektriğin olmadığı zamanlarda bir köyde yaşamak isterdim internette nekadar çok dolaşsamda huzur gibisi yok(ama internet şu an hayatımızın olmassa olmazı)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En sevdiğiniz yazar kimdir?
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olduğum yerde memnunum. Bir zamana gitmesem de olur...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Halen sorup durmak ne diye?

Edward şefimiz her rankın üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. Şuanlık öylede bir durum olmadığı için.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nirvana'nın Unplugged Konserine Gitmek İsterdim.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping