Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikrofon Önerileriniz
(11-08-2016 Saat: 18:48)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2016 Saat: 18:45)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2016 Saat: 18:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Snowball daha iyi bu iş için. Rode normalde stüdyo kayıt mikrofonları üretiyor

Ama kalitesi daha iyi oluyor abi ya :) neyse snowball alacam büyük ihtimal. USB mi snowball yoksa jak girişi mi var ? Bende usb ses kartı var zaten de soruyum yine

USB ses kartları daha kaliteli olur. USB'den Jack çeviricilerin ses kaliteleri de daha iyi oluyor.

Bu usb mikrofonmuş. Daha iyi yani... Güzele benziyor bakalım. Limit bu arada 200 oldu sence ne alabilirm başka ?
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada Blue'yu almaya karar verdim..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2016 Saat: 21:52)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada Blue'yu almaya karar verdim..

Hayırlısı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar 3 tane seçeneğim var. Biraz araştırdım da Samson C01u 'da baya iyiymiş.. Behringer C1u ile aynı fiyatta ancak karar verebilmiş değilim..

Bu 2 sinden birini alacağım ancak bana biraz yardımınız gerek...
https://www.youtube.com/watch?v=2Va4Cip3GfA Burdan SamsonC01u'nun sesine bakabilirsiniz..
Şu da Samson'un yeni modeli ile Behringer C1u kapışması --> https://www.youtube.com/watch?v=zEdPV8j4wMs
Samson'a daha yakınım sizin de görüşlerinizi bekliyorum..
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 15 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping