02-04-2016 Saat: 22:36
(02-04-2016 Saat: 22:33)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-04-2016 Saat: 22:30)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-04-2016 Saat: 22:27)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-04-2016 Saat: 22:26)Albırt Enişten Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(02-04-2016 Saat: 22:23)Beastly.Man Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konularıma sürekli olarak laf atarak yorum atan insanlara gül vererek yollayacak değilim önce bir konuşmasını öğrenecek ondan sonra adam gibi cevap bekliyecek benden. Eleştirininde bi sınırı olur gelipte hiç kimse hiç kimseyi şöyle böyle diye yargılayamaz veya tasarımı kötüyse bile "Bence şunu düzeltebilirsin, şurası olmamış, şu şekilde olabilirdi" gibisinden eleştiri yapılır. "Hiç birşey birbirine uymuyor." deniliyor sonra anlatırmısın denildiğinde uymayan şeyi adamlar 4 5 kişi saldırıyor komik sadece sende beni suçlu buluyorsun :) neyse bir şey demiyeceğim.
iyi ama kendi kendinle çelişiyorsun kardeşim. Bak ne güzel diyosun "Bence şunu düzeltebilirsin, şurası olmamış, şu şekilde olabilirdi" gibisinden eleştiri yapılır. Ancak sen adamla dalga geçer gibi cevaplar veriyorsun. Şu üstte yazdığın gibi davransan ne sen rahatsız olacaksın ne biz.
bana yapılan eleştiri ne şekildeyse o şekilde eleştiri yapıyorum farklı bir tavır sergilediğim yok, belki yorum yapan arkadaşın yaşından dolayı görüşü olgunluğu farklı olduğu için bunu algılayamaya bilir fakat bu böyledir. Düzgün eleştiri yapana bende düzgün yapıyorum, ama adam gibi rahatsız edici yapmayana ben daha beter yapıyorum açık açık söylüyorum.
ama sen niye rapor etme sistemini kullanmıyorsun? ben günün çoğunluğunda açığım raporla bana veriyim cezasını. Bu şekilde yorumlar kim yaparsa yapsın kabul edilebilir değildir.
Report attığımda mesaj olarak yazdığın "@Beastly.Man neden böyle tavırlar sergiliyorsun, adam düzgünce birşey söylemiş sen agresif tavır almışsın hemen." sürekli olarak ben agresif tavır alıyorsam bu forumda tüm kavgaları ben başlatıyorsam madem hiç bir konuya cevap yazmayacağım ve böylece kavga olmayacak anlaşmazlık olmayacak bu kadar basit bu saatten sonra
Şu anda ülkede insanlar "Düzgün yazana düzgün yazarım" lafı ile yorum atıyor bu yüzden sen düzgün yazarsan ben düzgün yazarım.