21-03-2016 Saat: 22:50
100 doları %1 şansla aldim efsane :
CS'deki Jackpot matematiği nasıl yapılıyor?
|
21-03-2016 Saat: 22:50
100 doları %1 şansla aldim efsane :
22-03-2016 Saat: 16:06
hemen sizi aydınlatiyim
jackpot sisteminde sadece miktar belirlemiyor. cs go da bildiğiniz üzere fabrikadan yeni çıkmış ve savaş gormus arasında kaliteler var onun yanındada gizli çok gizli askeri sınıf diye silah sınıfı var silahın kalitesi ne kadar iyi ise okadar kazanma şansı artıyor peki bunun nasıl bir etkisi var derseniz fazla bir etkisi yok %3 lük bir şans sağlıyor oda kalitesi şimdi bir de silahın fiyatı normalde steam pazardaki fiyatı değildir o silahın standart bir pazar fiyatı var işte o yuzden gozuken para 30 dolarsa mesela jackpot sisteminde iç para 40 dolar gibi bir fiyata ulaşıyor birde bazı jackpot sitelerinde sitenin adını steam kullanıcı adınıza yazar iseniz + %5 -%10 şans veriyor sistem matematiksel ama bir okadarda pazarlıkcı olay boyle :)
22-03-2016 Saat: 16:36
(22-03-2016 Saat: 16:06)WhyProll Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hemen sizi aydınlatiyim Bu ekstrayı bildiğim güzel oldu. Ben de bir nevi şans işi yapacağım. Şimdi geriye sadece iki şans değeri verdiğim şeyin, hangi ihtimalin denk geldiğini gösterecek bir şey. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|