Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.10TR.NET Sohbet -1
10TR Sahibi olsaydım, önce yönetimi değiştirirdim ayrıca yönetim sistemini vb. forumları değiştirirdim yeni kurallar eklerdim sade bir tema ile yola devam ederdim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kral der susarım :)
Maçın sonucu bence berabere biter yani her sonuçta beraber :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu soru iyi oldu. Hem adminler forum hakkındaki düşüncelerini öğrenmiş oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:38)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TR Sahibi olsaydım, önce yönetimi değiştirirdim ayrıca yönetim sistemini vb. forumları değiştirirdim yeni kurallar eklerdim sade bir tema ile yola devam ederdim.

Peki tamamda, az da sorgulayalım demi :P
- 10TR.NET Modern Çağ sistemine geçildi ve yeni tema varken niye birdaha tema yapılsın ki :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:40)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2015 Saat: 19:38)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10TR Sahibi olsaydım, önce yönetimi değiştirirdim ayrıca yönetim sistemini vb. forumları değiştirirdim yeni kurallar eklerdim sade bir tema ile yola devam ederdim.

- 10TR.NET Modern Çağ sistemine geçildi ve yeni tema varken niye birdaha tema yapılsın ki :D

Yalnız bir yanlışın var o 10TR.NET Modern Çağ değil Destek.10TR.NET Modern Çağ.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:40)#Cumpes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben sade seviyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 19:38)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben 10tr.net'in sahibi olsam destek sitesini kapatırım. Diğer 10tr.net forumlarına daha fazla ilgi gelmesi ve tutması için. Daha nedenlerim de var tabii şu an yazamıyorum.

Aslında şunu da düşündüm de Destek sitesi 10tr.netin en önemli noktası, parçası olmuş. İnsanlar alışmış buraya birden kapatılırsa şuna benzer bir olay olur:
Alıntı:Selefi Windows 8, pek çok pazarlama girişimine, Windows 8.1 iyileştirmelerine rağmen bir türlü Windows 7‘nin başarısını gösteremedi. Bunun sebebi Windows 8’in yılların alışkanlıklarını bir anda yıkmaya çalışması ve kullanıcılara tasarımsal anlamda “Yabancı bir yerlerde dolaştıklarını” hissettirmesiydi. Uzun yıllar Başlat Menüsü’nü sol altta görmeye alışmış olan kullanıcılara bir anda “Bak bu Metro arayüzü, biz yaptık, artık bunu kullanacaksın!” demek, üstüne üstlük “Windows 8.1 ile Başlat menüsünü geri getiriyoruz” deyip kullanıcılarla alay edercesine tek işlevi Metro arayüzünü açmak olan Windows 8 simgesini sol alta iliştirmek de çok büyük bir hataydı.
Destek sitesi 2013 yıllarında Alexada 20 30 gibi yüzdelerde görünüyordu şimdi 50'lere kadar ulaşmış.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek sitesinin kapanması doğru olmazdı. Alexa'ya da pek güven yok artık.

-> Torrent'i ne kadar destekliyorsunuz? Yararı / Zararı var mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 20:44)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek sitesinin kapanması doğru olmazdı. Alexa'ya da pek güven yok artık.

Aslında ben de şimdi biraz düşündüm de pek iyi olmaz. Neyse

Torrent pek kullanmadım ama zararını da görmedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 20:44)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Destek sitesinin kapanması doğru olmazdı. Alexa'ya da pek güven yok artık.

Bence torrent yapımcı firmalarında hem işine geliyor hemde bu durumdan zarar görüyor. Örnek verirsek

Zarar olarak burada oyunu yapmak için bir masraf var bu oyun alınmazsa bu masrafta karşılanamıyor düşünüldüğünde büyük firmalara pek çok etkisi olmasada bağımsız yapımcıların işini bitirebiliyor.

Yararı ise: Daha hızlı hayran toplayabiliyor hem indirdiğin korsan ile oyun diyelim oyunu almak istiyebilir veya diğer çıkacak oyunun satın almak isteyebilir bir oyuncu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Galatasaray maçı büyük ihtimal 0-3 biticek Atletico Madrid alır :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent'i destekliyorum çünki Oyunlara Multiplayer eklenmesi Torrent'i kısıtlıyor (Payday gibi aptallık yapıp Steam bugundan yararlanamadığınız oyunlar için geçerli).

Torrent'i destekliyorum, Oyun yapımcılarının oyunu iyi yapmasına sebep oluyor. 20 GB bir oyun günümüzde çok normal. Mad Max'de bulunan Fizik dökümanlarının boyutu, Oyundaki Fiziksel oynanışı aşırı etkilemiş. GTA V'yi çok rahat geçer Fiziksel oynanış olarak. Oyunun Fizikleri Einstein'dan daha iyi.

Torrent'i destekliyorum, Çünki pop sanatçıları satışlar düşünce "Korsan almayın" uyarısı yaparken bile çirkefleşiyor. Bazılarına bu durum sebebi ile hak oluyor.

Torrent'i destekliyorum, Dünyada çok fazla Steam üzerinden oyun alma yaygınlaştı. Torrent üzerinden oyunlar indirilmeseydi yanlış oyunlar alınır ve Steam kaos'a dönüşürdü. Bütün gün geri iadeler ile uğraşırdı. Zira PES 14-15 kırılamamıştı, Millet oyunu almasıyla çöp kovasına DVD kutusunu 3'lük sayı atması bir oldu.

Eğer oyun yapımcılarını etkileseydi zaten Torrent Deepweb demesek bile, biraz karanlık ortama çökmüştü. Sponsor oluyor firmalar, Ayrıca 2. el oyun satışları da yasak. Aral Game vb. yerlerin sponsorluğu ile satışlar yapılıyor. Youtuber'ların çektiği videolarda hiçbir oyun korsan değil desek yeri var. E insanlar var.

Satış rekorları kırıyor oyunlar. Gidip Torrentten film indirmek - albüm indirmek haksızlık ve emeğe hakaret. Ama Torrent olmazsa oyun sektöründe gelişme denilen şeyi unutun.

EKLEMELER -----

Avrupada oyunlar bizdeki kadar pahalı değil. iPhone 6s bile 699$ ile satışa sunuldu. GTA 4 19,99$, Bizde 31TL. Hali ile avrupadaki gibi sosyal ve entellektüel gelişime para harcayabilme fırsatımız olsaydı hem millet olarak hem de sektörlerin gelişmesi adına büyük işler başarmıştık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent bence yararlı tek zararı mı dersiniz sorunum dersiniz bu daha çok aldığımız yerlere bağlı ama adil kullanım kotası sorunu oluyor tek sıkıntım o,o olmayınca 3-4 mbsp indirme yapabiliriyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 21:14)kamil55 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent bence yararlı tek zararı mı dersiniz sorunum dersiniz bu daha çok aldığımız yerlere bağlı ama adil kullanım kotası sorunu oluyor tek sıkıntım o,o olmayınca 3-4 mbsp indirme yapabiliriyorum.

AKK'yı çekiyorlar. Keyiflerince. Origin'den Fifa 16 demo videosu çekeceğim diye indirme yaptım 1.54mbps indirme yaptı. 900kbs den yukarı çıkmaz indirme hızı düşünün. Keyiflerine göre her şey.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu haliyle bile Barça ve Real'e kafa tutan bir takımın alt seviye bir takıma yenilmesi normal değil. (Her ne kadar ülkemizi temsil etse de bu bir gerçek)

Tahminim: Atletico Madrid 3 - 1 Galatasaray
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent türkiyede suç diyorlar yani indirirsen uyarı veya para cezası ben 3-4 kez felan torrent oyun indirdim bişey olmadı sorum şu --> Torrent suç mu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 22:05)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent türkiyede suç diyorlar yani indirirsen uyarı veya para cezası ben 3-4 kez felan torrent oyun indirdim bişey olmadı sorum şu --> Torrent suç mu?

Telif hakkı olanlar suç. Sen git şimdi PSD Rankını paylaş kendine ait olan, Torrentten sıkıntı olmaz. Ama gidip oyun indirirsen, Ya Türkiyede suç. Bunu oyun yapımcılarına bıraksan tespit işlemini ve yasaklamasını kendilerine alırlar. Ama ellemezler. Hep beraber suç işliyoruz aslında yani. Yasal suç bu olsa gerek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-09-2015 Saat: 22:11)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-09-2015 Saat: 22:05)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent türkiyede suç diyorlar yani indirirsen uyarı veya para cezası ben 3-4 kez felan torrent oyun indirdim bişey olmadı sorum şu --> Torrent suç mu?

Telif hakkı olanlar suç. Sen git şimdi PSD Rankını paylaş kendine ait olan, Torrentten sıkıntı olmaz. Ama gidip oyun indirirsen, Ya Türkiyede suç. Bunu oyun yapımcılarına bıraksan tespit işlemini ve yasaklamasını kendilerine alırlar. Ama ellemezler. Hep beraber suç işliyoruz aslında yani. Yasal suç bu olsa gerek.

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrenti kesinlikle destekliyorum ve güncel olarak kullanıyorum . Örnek olarak oynamak istediğim her oyuna para vermek zor.( hele Türkiye'de yaşıyorsanız) 
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent'i sanırım ben dahil bazı/çoğu kullanıcı destekliyor. Özellikle ülkemizdeki yüksek fiyatlar istemeye istemeye de olsa bir kesimi torrent'e yönlendiriyor. RayRay93'ün de dediği gibi torrent ile oyun yapımcıları kendilerini daha da geliştiriyor. Torrent ile oyunların popülaritesi daha da artıyor.

Türkiye'de değil; genel anlamda çoğu ülkede torrent yasaktır. Haberlere dahil çıkmış bir olay: Mp3 indirdiği için ABD'de bir gence yasak geldi.

Telif haklarıyla korunan ürünlerin çoğaltılıp dağıtılması yasak. Buna da bir örnek olarak DMCA. DMCA ile senin eklediğin içerik başka sitelerde yayınlanırsa o sitelere bir yasaklama/içerik gizleme/kaldırma geliyor(diye hatırlıyorum)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 41 Ziyaretçi

Lolforum Bilgi,Oyun,Torrent,Eglence Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping