Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ARGE'ye doluşanlar..
(11-08-2015 Saat: 16:54)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvurmaya hakkım yokmu ? afedersin sen kimsin arkadaşım tamam o zaman 1 kişi başvursun o olsun böyle saçma birşey olabilirmi sen kendini ne zannediyorsun @ertank
+1 doğru sölüyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:54)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başvurmaya hakkım yokmu ? afedersin sen kimsin arkadaşım tamam o zaman 1 kişi başvursun o olsun böyle saçma birşey olabilirmi sen kendini ne zannediyorsun @ertank

Hakkınızı elleyenmi var afedersin arkadaşım eşşek gütmüyoruz biz burada herkes başvurusunu yapsın sıkıntı yok ama argeyi kolay sanıyorsunuz arge olduğunuzda o size -forum ortamında küfür-hakaret içerikli mesaj yasaktır- yapın başvurularınızı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu adamın tek amacı tartışma yaratmak forumun huzurunu kaçırmak hala anlayamadınız mı ? nerdeyse her açtığı konu bir tartışma
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:57)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu adamın tek amacı tartışma yaratmak forumun huzurunu kaçırmak hala anlayamadınız mı ? nerdeyse her açtığı konu bir tartışma

Konu kilit. @DeathAngeL
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:57)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu adamın tek amacı tartışma yaratmak forumun huzurunu kaçırmak hala anlayamadınız mı ? nerdeyse her açtığı konu bir tartışma
Sen git istediğin yere başvuru aç.Seni tutan yok.
O arkadaşın açtığı konu genel bir tutum. Ve burada tek tek üzerinize alınmanıza gerek yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu kilit. @DeathAngeL
[/quote]
afedersin ama işince gelince konuyu kilitliyorsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşine gelmesiyle bir alakası yok.
Burada konuyu kilitleyecek bir durum varmı sence ?
ertank istemediği sürece kilitlenmez ve oda istedi zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şimdide konu kilit oh ne güzel ortalığı karıştır konu kilit de. Bir söz söylüyorsan arkasında duracaksın !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 16:59)Bosses Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşine gelmesiyle bir alakası yok.
Burada konuyu kilitleyecek bir durum varmı sence ?
ertank istemediği sürece kilitlenmez ve oda istedi zaten.
Ne demek ertank istemediği sürece kapanmaz adamı şaha kaldırdınız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:00)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdide konu kilit oh ne güzel ortalığı karıştır konu kilit de. Bir söz söylüyorsan arkasında duracaksın !
Sen fazla olmaya başladın.
87 konu ile ARGE olacağını sanıyorsan buyur başvuru yap.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tartışma uzayacak konuyu kitleyebilirmisiniz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
benide kaldırdınız tamam ben Eski AvanT2 Değilim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yöneticilerde aktif olmayacak vakti buldu, konuya birisi kilit atsın bu konunun sonu hayırlı olmayacak çünkü.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şunu bil @ertank dediklerinle hiç bir alakası yok benim başvurumla, ben neden argeye başvurdum biliyor musun, tüm ekiple beraber bir yardım, uyarı ve banlama botu yapmak için başvurdum. Bu bot ile destek harika bir adım atacaktı. Ama bu yaptıklarından dolayı birsürü kişiyi üzüp heveslerini kırdın. Ayrıca şunuda sana söylemem gerekiyor; sen iyi birisin ama kendin biraz küçük düşürülünce en iyi dostunu dahi bırakacak bir tepkiye sahipsinki bu hiç hoş değil, yani dostum, lütfen böyle konular açma isteyen herkes başvurabilir çünkü argeye yeterki şartları taşısın ve olacağına inansın.
Saygılarımla, N30
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:03)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yöneticilerde aktif olmayacak vakti buldu, konuya birisi kilit atsın bu konunun sonu hayırlı olmayacak çünkü.
sana hayrı olmıcak sen görcen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:04)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 17:03)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yöneticilerde aktif olmayacak vakti buldu, konuya birisi kilit atsın bu konunun sonu hayırlı olmayacak çünkü.

Peki arda abi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Fatih abi katılma şartlarını söylemişken kimseye arge şartlarına sunma hakkı düşmez hadi bitirin artık şu pis meseleyi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@ertank tamam -forum ortamında küfür-hakaret içerikli mesaj yasaktır- sen başvur biz oturalım sen forumun düzenini boz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:04)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu tehdit değilde nedir ?
@kamil55  bi baksan diyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(11-08-2015 Saat: 17:01)Bosses Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-08-2015 Saat: 17:00)diyar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şimdide konu kilit oh ne güzel ortalığı karıştır konu kilit de. Bir söz söylüyorsan arkasında duracaksın !
Sen fazla olmaya başladın.
87 konu ile ARGE olacağını sanıyorsan buyur başvuru yap.

"Sen fazla olmaya başladın." Sen olmayan beyninle beni tehdit mi ediyorsun sana gelelim @ertank "koymak" terimini küfür sayarak yöneticilere bildirdim en yakın zamanda gereğinin yapılmasını istiyorum saygılarımla
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping