Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yabancı Birisi [Yardım]
bence böyle başı ağrıyacaksa kaldırmalı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Engelledim adamı. Kaldırıyorum skypemi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir programın en son sürümü CC olarak geçerek. Örneğin; Photoshop CC, Dremaweaver CC gibi gibi...
Daha önce hiç lisanslı bir programı ücretsiz olarak indirdin mi? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2015 Saat: 15:12)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bir programın en son sürümü CC olarak geçerek. Örneğin; Photoshop CC, Dremaweaver CC gibi gibi...
Daha önce hiç lisanslı bir programı ücretsiz olarak indirdin mi? 

İnternetten full versiyonunu bulup indirdim.

@KnownBoss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani bunu herkes yapıyor hocam. Geçenlerde bir pack vardı. Minecraft lightroom pack. Paralı fakat internette bedavası vardı. Bir çok kişi indiriyordu. Bende faceden bu packın sahibine mesaj attım. Burda bedava indirip kullansam sorun olurmu diye adam Portekiz'di çeviriden atmıştım mesaj. Zaten bu bana sürekli aynı mesajı atan arkadaşı engelledim. Fakat hiç bir sıkıntı yok ?

Bir şey olur mu yani? 

@KnownBoss
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-04-2015 Saat: 14:17)Wadé Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yani bunu herkes yapıyor hocam. Geçenlerde bir pack vardı. Minecraft lightroom pack. Paralı fakat internette bedavası vardı. Bir çok kişi indiriyordu. Bende faceden bu packın sahibine mesaj attım. Burda bedava indirip kullansam sorun olurmu diye adam Portekiz'di çeviriden atmıştım mesaj. Zaten bu bana sürekli aynı mesajı atan arkadaşı engelledim. Fakat hiç bir sıkıntı yok ?

Bir şey olur mu yani? 

@KnownBoss

Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sonuçta izin almışsın. Skype'den mesaj filan gelmediğine göre sıkıntı yok. 

@Wadé
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kapıları kitle hemen. ninjalar gelir öldürür.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping