15-11-2014 Saat: 15:26
IPv6`yı Açıkmı.Açıksa Kapa Bir Fark Olucaktır..
PES2015 + Payday 2 Torrent Oyun Sıkıntısı
|
15-11-2014 Saat: 15:26
IPv6`yı Açıkmı.Açıksa Kapa Bir Fark Olucaktır..
15-11-2014 Saat: 15:54
15-11-2014 Saat: 16:38
hocam fazla çabalamayın ttnet çok yavaş :) kapsama alanı çok az yeni adıda türknet oldu daha doğrusu ttnet kapandı
Aynı Sorun Neredeyse Herkezde Var TTNET Yada TURKNET Herneyse İlk Başta İnternet Hızını En Yüksek Yapar Sonra İse Bunu Azaltır , Bu Benim Başımada Gelmişti Ay Başını Bekledim Belki Adil Kullanım Kotası Bitmiştir Diye Hiçbir Değişiklik Olmadı Ondan Dolayı Yapacak Hiçbir şey Yok Trackerlar Hiçbir İşe Yaramaz Tracker Sadece Torrent'i Başlatır.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /
16-11-2014 Saat: 19:27
Modeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız girip istemli listesine bakın. Orada internetinize bağlanan kişiler gösterilir. Tanımadığınız kişiler internetinizin kanını emiyor olabilir :) MAC engelleme yapabilirsiniz ama genelde işe yaramaz. Şifre değiştirin. Hala girdiğini tespit ederseniz modeminizi resetleyin. (restart değil) Nasıl resetleyeceğinizi google'a modem marka modelini yazarak bulabilirsiniz. Kolay gelsin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
16-11-2014 Saat: 21:49
(16-11-2014 Saat: 19:27)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Modeminizin arayüzüne girmeyi biliyorsanız girip istemli listesine bakın. Orada internetinize bağlanan kişiler gösterilir. Tanımadığınız kişiler internetinizin kanını emiyor olabilir :) MAC engelleme yapabilirsiniz ama genelde işe yaramaz. Şifre değiştirin. Hala girdiğini tespit ederseniz modeminizi resetleyin. (restart değil) Nasıl resetleyeceğinizi google'a modem marka modelini yazarak bulabilirsiniz. Kolay gelsin. modem arayüzüne erişebiliyorum ancak kimsenin girmediğine eminim :) en yakın komşunun evi 30-40 metre mesafede. belki daha fazla. erişmeleri için bizim evin çevresinden ayrılmamaları gerek. Şöyle düşünün; Sinyal güçlendirici almalarına rağmen internet 1 diş gösteriyor. :) Sıkıntıyı bir nevi çözdüm. Sabah başladığım torrenti akşama indirdim :) Teşekkürler herkese. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|