https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maskot yapma sitesi
(16-06-2013 Saat: 21:58)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1.si Verdiği site küçük bir site değil reklama ihtiyacı yoktur. 2.si Öğretmekle alakası yoktur adam bulmuş paylaşıyor bunda bir sorun yok.

Bence geri koyulabilir site adresi.

Site sitedir domain 10tl.net değil dış sayılır ayrıca büyük sitelerin reklama ihtiyacı olmadığını nereden çıkarıyorsunuz ben nereden bileceğim belki kyoyanın kendi sitesi isterseniz üst yetkililerin cevaplarını bekleyelim

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
yardım için paylaşıyor ben mesela maskot çizemem :S ama kyoya'nın verdiği siteyle maskot yapabiliyorum :) bence site link geri koyulmalı yardım amaçlı paylaşmak vb :)
PGM
Teşekkür verenler:
Yardım amaçlı olsa bile site 10tl dışı domain.O zaman herkes 10tl dışı domain site paylaşsın bu site yararlı kaldırmayın desin ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buna reklam denmez, denemez. Bu bir yardımcı sitedir, reklam gibi bir amaç gütmemiş arkadaş. Zamanında çoook icon arama motoru paylaşıldı, hiçbir yetkilininde, bende dahilinde birşey söylediğini dediğini görmedim. Link yerine koyulmaz ise üst yönetime başvuracağım. Burada reklam diye kimseyi engellemeye hakkınız yok.

@OwlShield ;

Bu site zaten forum amaçlı değil, ayrıca site ingilizce. Böyle bir amaç olmaz, olamaz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bune arkadaş surekli gereksiz yere uyari veriyorsunuz ilk once yoneticilik nasil yapilir ogrenin. Herkesin konularina bakin herkeste var boyle site adresleei. Bunlarla ceza alinmaz eger forum sa yonlendirmeyse alir banada sucsuz yere % 50 uyari verdinoz bu ne yahu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence iyi bir paylaşımdı olayın bu kadar büyümesine gerek yoktu.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2013 Saat: 02:20)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bune arkadaş surekli gereksiz yere uyari veriyorsunuz ilk once yoneticilik nasil yapilir ogrenin. Herkesin konularina bakin herkeste var boyle site adresleei. Bunlarla ceza alinmaz eger forum sa yonlendirmeyse alir banada sucsuz yere % 50 uyari verdinoz bu ne yahu

merak etmeyin ne yaptığımı biliyorum uyardığım halde düzeltmediğinizi bilmiyorsunuz herhalde ben düzeltmesem o domain kalıcaktı sizin dediğiniz gereksiz uyarı bence hiçte gereksiz değildir çünkü böyle reklam yapanlar sınırsız uzaklaştırıyorlar ben sizi forumda çok gördüğüöm için hata yapmışsınızdır diye az verdim ama siz yetinmeyip bide üstüne üstün yetkililerin işine karışıyorsunuz

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
Facebook 'dan bahsediyoruz, imzada bile mail koyup reklam güden insanlar var yapmayın ya, keşke keşke yetkimden ayrılmasaydım. Ama nerde o günler...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
hadi onca yetkili gördüde 10tl.net dışı demedi roks 10tl.net dışı diyo birde konumu editliyo yaw.
PGM
Teşekkür verenler:
Furkan abi facebook sayfası değildi başka domainli bir siteydi yalnız.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben başka konudan bahsediyorum kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Diesel sende yetkilileri aşapılayıp durma iyiki bi genel şef olmuşsun.Sen genel şef oldun diye bizim kuralları bilmemiz anlamına gelmez.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şu site adresini Kyoya bana bir Ö.M yolu ile atar mısın gerekli işlemi uygulayacağım.
-Konuyla ben ilgileniyorum.

Site adresi reklam amaçlı verilmemiş olup siteye girince direkt karşınıza çıkan maskot yapma editörüdür.
Bu siteyi inceledim,reklama ihtiyacı yok ve reklam amaçlı verilmemiş.
Eğer reklam için verilecek olsa direkt editörü değil de forumunu verebilirdi.
Zaten bu adresten çıktıktan sonra o sitede kullanıcının gideceği yolları kullanıcı seçecek yani burada arkadaşımızın bir suçu yok ayrıca mesajın editlenmeye gereği yoktu.
Bu demek değil ki bundan sonra linkleri editlemeyin,editlemeye devam edin fakat üst yetkililere danışın,siteyi inceleyin.
-Konu fazla yorum kirliliğine uğramış gerekli ceza işlemlerini bir admin adayımız ve ya adminimize danışarak vereceğiz.
-Bu tarz konuları sohbete çevirerek post kasanlar da cezalarını alacaktır.
*Konu Kilitli Kalacak,Çöpe Taşınacaktır Kyoya dilerse yeni bir konu açıp oradan devam edebilir.
*Herkese İyi Forumlar Dilerim,İtiraz edecekler direkt benimle (Ö.M) ile iletişime geçerse sonucu daha sağlıklı olacaktır...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping