13-10-2023 Saat: 14:28
Herkese selamlar, ben Ali Can. Belki çoğunuz beni hatırlamaz, belki hatırlayan çıkar. Ben bu forumda sanal aleme ilk adımlarımı atmıştım henüz 12-13 yaşlarında bir çocuktum. Burada web site yapımından tut, programlamaya kadar neredeyse çoğu şeyi öğrendim. Okuldan gelirken ilk işim foruma girip nolmuş diye heyecanla bakmak olurdu.
Grafik Tasarım bölümüne ilk alındığımda çok heyecanlıydım, yeni bir görevdi sanki. Burada çocukluğumun çoğunu geçirdim. Burada büyüdüm, burada öğrendim. Şu an mesleğimin elimde olmasının en büyük pay sahibi sanırım burası. Şimdi bir ajansa bağlı olarak profesyonel spor kulübünde Medya Sorumluluğu yapıyorum. Aynı zamanda Slovakya'ya taşındım. Çocukluğumu yaşadığım sitedeki gibi sanırım hayatımın en heyecanlı dönemini burada yaşayacağım.
Bu zamana kadar üzerimde emeği bulunan herkese bir teşekkürü borç bilirim.
Öyle içimden geldi.. :)
Grafik Tasarım bölümüne ilk alındığımda çok heyecanlıydım, yeni bir görevdi sanki. Burada çocukluğumun çoğunu geçirdim. Burada büyüdüm, burada öğrendim. Şu an mesleğimin elimde olmasının en büyük pay sahibi sanırım burası. Şimdi bir ajansa bağlı olarak profesyonel spor kulübünde Medya Sorumluluğu yapıyorum. Aynı zamanda Slovakya'ya taşındım. Çocukluğumu yaşadığım sitedeki gibi sanırım hayatımın en heyecanlı dönemini burada yaşayacağım.
Bu zamana kadar üzerimde emeği bulunan herkese bir teşekkürü borç bilirim.
Öyle içimden geldi.. :)