Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ahh O Eski Günler
2011 2012'de Bu Forum Sitelerine Merak Sarmışım Ve Ücretsiz Olarak Burayı Bulmuştum. Tabi O Zamanlar 7. 8. Sınıfa Gidiyorum Photoshop Arkadaşımın Öğrettiği Kadar Biliyorum Yapıyorum Birşeyler Buradan da Destek Geliyor Kendi Çapımca Eğleniyorum Bana İyi Bir Merak Fikir Olmuşki Lisede Bilişim Bölümü Okudum. Burada Görünce Aklıma Geldi En Son Konum 2015 Senesinde 11. Sınıfda İken TürkEdebiyat Hocama Yaptıgım Kitap Ayracı İçin Fikir Destek Konusu Açmışım İlk Çalışmamıda Reel Hayatta Faaliyete Geçirmişim Tabi Yani lk Kalfalığa Adımımı 2014 2015 Senesinde Lisede Bilişim Bölümünde Web Site Kodlamasında Atmışım Halada Devam Ettiriyorum Bu İşe Şuanda Web Yazılımcıda Çalışıyorum Buranın Hala Bu Şekil Durmasına Ve 9 Sene Sonra Karşıma Çıkmasına Şaşırdım Ve Yaptıgım Çalışmaları Yazıları Görünce Anılarım Canlandı Hüzümlendim. Hayallerimin Peşinden Gittigimi Meraklarımın Üzerine Yogunlaştıgımı Fark Ettim. Bu Forumları Siteleri Yaratanlara Çok Teşekkür Ederim Güzel Bi Düşünce Ve Güzel Bi Çalışma Olmuşki Bazıların Hayatına Yön Vermesine Vesile Olmuşlar Bu Konuda Burada Anı Olarak Kalsın Herkesin Geçmişi İyisiyle Kötüsüyle Önüne Çıkıyor Ve Hüzünlendiriyor İnsan Büyüdügünü Yaşlandıgını Hissediyor :) 

Ne Zamanlarmış Bee...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: TaaRRuz , admin , leojely , Rankings , EmSaLSiZ , kaRanLık-61 , Escobar , atiktr

Bu Konudaki Yorumlar
Ahh O Eski Günler - Yazar: Alenqroo - 23-12-2021 Saat: 23:35
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: admin - 24-12-2021 Saat: 06:26
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: EmSaLSiZ - 24-12-2021 Saat: 18:30
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: Escobar - 25-12-2021 Saat: 07:18
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: #Power - 26-12-2021 Saat: 03:38
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: Alenqroo - 26-12-2021 Saat: 12:30
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: #Power - 29-12-2021 Saat: 02:48
RE: Ahh O Eski Günler - Yazar: EmreKRMN - 31-12-2021 Saat: 15:47

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -