Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evrimin Müfredattan Çıkarılmasıyla İlgili Resmî Açıklama - Evrim Ağacı
(24-07-2017 Saat: 01:17)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2017 Saat: 16:54)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2017 Saat: 19:50)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne anlattınız da okumadım ki hocam? Kefil değilsiniz diye bana örnek olarak gösterdiğiniz kişiye bakıp cevap vermese miydim?

Ek olarak;
Kod:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuteybe_bin_Müslim
şuraya bir göz gezdirirseniz çok iyi olur hocam.

Ben şahsı değil yazıyı örnek gösterdim. "KEFİL DEĞİLİM" bu demek.  Adamın şeceresini çıkartıp incelemedim. Geçmişte ne söylediği beni bağlamaz.

Onun ne söylediği bağlamadığı gibi Kuteybe bin Müslim'in ne yaptığı da bağlamaz. Ayrıca sayfada 14 kaynakça maddesi olmasına rağmen "siyasi" yorumların hiç birisinde kaynak yok. (Konuyu bilmiyorum ama doğruluğu şüpheli.) Ayrıca bu tarz olaylardan sonra Türkler neden müslüman olsun ki ? İslam'ı (!) kullanarak terör faaliyeti yapan emperyalist yönetimli örgütler avrupada eylem yapıp adam öldürdükten sonra avrupalılar neden müslüman olmuyor ? Azeriler neden Ermenilerle savaşmaya devam ediyorlar ? Ermenilerin istediği gibi topraklarından vazgeçsinler ?? Türkler gerizekalı mı ki kendisini öldüren kılıçtan geçiren bir zihniyetin dinini kabul etsin. Kaldı ki böyle bir olay yaşanmış dahi olsa İslam'da böyle bir hüküm olmadığı için Kuteybe bin Müslim'in yaptıklarından İslam dini ve Müslümanlar veya Araplar sorumlu tutulamaz.

NOT: Ben tüm ırkları (ermeniler,ingilizler,türkler,çerkesler, anglosaksonlar) eşit seviyorum, saygı duyuyorum. Araplara hayran değilim, türklere bayılmıyorum, kürtlere düşman değilim. Çünkü ben doğarken ırkımı seçmedim. Tıpkı ingiliz doğanlar gibi. Benim savaşım zihniyetlerle, köle düzeniyle...

Lutfen sözlerimi çarpıtmadan kullanınız .

Alıntı:Baykent'in ardından Talkan'da da saldırılarına devam eden Arap birlikler, teslim olan Türkleri kılıçtan geçirdi. Türkler ayrıca sıra sıra ağaçlara asıldılar. Kuteybe, on yılı aşkın bir zaman boyunca saldırdığı Türk diyarlarını yağmalayıp, tahrip ettiyse de onun saldırılara rağmen Türkler, çeşitli yollarla Arap hakimiyetine karşı direnç gösterdi.

Türklerin neden veya nasıl Müslüman olduğundan bahsetmiyorum hocam, tarih konusunda ne gibi bir eksiğim var onu anlamadım? Ayrıca bahsettiğiniz yazılarda da birçok yazım hatası gördüm. (bkz: Kesme işareti yerine denden koymak)

Yaptığın alıntıya verdiğim cevap italik yaptığım paragraf. Okuduysanız ? Tekrar okuyun bence.
Yazım hatası değil bilgi hatası var mı onu söyle. Birbirimizin yazım hatalarını tartışacaksak başka bir yerde tartışalım isterseniz.

Kod:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kesme_i%C5%9Fareti
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Evrimin Müfredattan Çıkarılmasıyla İlgili Resmî Açıklama - Evrim Ağacı - Yazar: L34DRi - 24-07-2017 Saat: 13:52

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping