22-07-2017 Saat: 19:30
(22-07-2017 Saat: 18:56)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz? @L34DRi
Evrimle çok alakalı bu konuya değinmek gerekirse ;
1- Ülkeyi ben veya benim görüşlerimi savunan bir siyasi parti/güç/organ/örgüt/derin devlet gibi oluşumlar yönetmiyoruz.
2- Bir ülkede mabed yaptırmak sağlık kurumu yaptırılmayacağı anlamına gelmiyor. Sağlık kurumlarının az olması ülke ekonomisinin yetersizliğinden kaynaklanıyor. (Camiiler halkın gönüllü yardımlarıyla yaptırılıyor.)
3- Avrupa'daki hristiyanlar için 2. madde geçerli değil. Çünkü onlarda bilim vs. ile uğraşmak yasak.
4- Avrupa'da hristiyanların kliseyi kullanma biçimiyle buradaki (veya İslamdaki [burada orijinal İslam YOK]) camileri kullanma biçimi aynı değil. Cami'de eğitim verilir, yemek yenir, çay içilir, sohbet edilir, namaz kılınır, düşünülür, bilimsel çalışma yapılır. [EVET YAPILIR. Ör: Avrupa'daki camiler]
5- Camileri kapatan zihniyet sağlık kurumu yapsaydı belki camilerle sağlık kurumları arasında bağlantı kurabilirdik.
İyi Forumlar
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
TÜM KONULARIM
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt