Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evrimin Müfredattan Çıkarılmasıyla İlgili Resmî Açıklama - Evrim Ağacı
(21-07-2017 Saat: 17:05)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2017 Saat: 16:48)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(21-07-2017 Saat: 15:59)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğrusunu söyleyin de feyz alalım hocam?

Edit; Benim bildiğim şekilde anlatayım:

Tarih kitaplarında okutulmaz, tarih bölümlerinde söylenmez, sorsan tarihçilere, şöyle derler: Aslında Türkler Çinlilerle savaşırken yardıma gelmiş Araplar, sonra Türkler Araplara karşı sempati beslemiş, İslam'a yönelmişler ama sonrasında birtakım istenmeyen olaylar meydana gelmiş, bunun üzerine bu savaşlar yapılmış, o kadar da kötü şeyler olmamış canıııımm..

Bütün Türk tarihindeki olaylar kötü, savaşlar şiddetli, vurdular kırdılar gerçek, bir tek Türkleri Arapların katletmesi gerçek değil. 100000'e yakın Türk'ten bahsediyoruz. Kılıçsız silahsız bazıları da pes etmiş. On binlerce insan köle ve cariye yapılmış. Ama bu sayılmaz. Niye? Araplar iyi ya? Cici ya? Din kardeşimiz ya? Hayret. Bu kadar da üstü örtülmez ki böylesi olayların.

(21-07-2017 Saat: 15:38)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok ciddi tarih eksikliğiniz var. ... bir kitap okumanızı tavsiye ederim.

Malum referandum için "Evet demek farzdır" diyen birisi mi biliyor doğrusunu hocam? Bu konuda eksiğim olduğunu biliyorsanız doğrusunu da biliyorsunuzdur. Paylaşın, yanlışlarımı düzeltin de feyz alalım.

Ben ne kadar anlatırsam anlatayım siz yazdıklarımı okumuyorsunuz maalesef

(21-07-2017 Saat: 15:38)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: NOT: Verdiğim sitedekilerin diğer konuşma ve yazılarına kefil değilim.
Referandum'da "evet demek farzdır" diyen bir şahıs o şahsın halt etmesidir. Beni bağlamaz. Hayır diyen dinden çıkmadığı gibi evet diyen de cenneti kazanmaz. Çok merak ediyorsanız referandumda hangi oyu verdiğimi de sebepleriyle birlikte yazarım.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Evrimin Müfredattan Çıkarılmasıyla İlgili Resmî Açıklama - Evrim Ağacı - Yazar: L34DRi - 22-07-2017 Saat: 18:24

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping