21-07-2017 Saat: 13:54
(21-07-2017 Saat: 13:51)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı:İnsanlarda böyle saçma bir düşünce var. Evrimci herkesi ateist olarak görüyorlar. Emin olunki öyle değil. Birçok evrimci hristiyan,musluman vs. vardır. Buna ülkemizde Prof. Taslaman'ı örnek gösterebilirim ne kadar sevmesemde. Yani evrimi azına alan herkes maymuncu kafirdir gibi bir görüş oluşmuş toplumda.Neyse uzatmayacağım :)(21-07-2017 Saat: 13:44)Justinn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam şimdi birşey diyeceğim ben yeniyim üstelik siz yetkilisiniz çok çok kusura bakmayın belki beni banlayabilirsiniz zözür diliyorum şimdiden ama daha önceden de görüyorum sürekli dini/ateistik şeyler paylaşıyorsunuz (sürekli derken arada bir) ama bu forumda insanalar destek almak için bulunmuyor mu dinlerini tartışmak için internette bir sürü forum var topluluk var bunları paylaşmanız bu gibi sitelerde tartışmaya kavgaya sebep olabilir. Ben elbette size saygılıyım ama sürekli olarak ateist düşünceleri içeren paylaşımlarınız bazı insanları rahatsız edebilir. Tekrardan kusura bakmayın ben düşüncemi dile getirdim.
Rahatsız olanlar girmeyebilir ya da eğer kuralları çiğnediğini düşünüyorsa raporlayabilir. Herhangi bir kuralı çiğnediğini düşünmüyorum arkadaşın. Evrim Teorisinin müfredattan çıkarılmasının ateistik bir düşünce içerdiği kanısına nereden vardınız onu da anlamadım ama...