21-07-2017 Saat: 13:49
(21-07-2017 Saat: 13:41)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:https://goo.gl/n8BnO6 (Evrim Ağacı YT Kanalı. Reklam olmaması amacıyla goo.gl ile kısaltılmıştır.)Bune yaman bi çelişki
Reklam yememek isteyen bakar geçer mantığı yaptım :D
(21-07-2017 Saat: 13:44)Justinn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam şimdi birşey diyeceğim ben yeniyim üstelik siz yetkilisiniz çok çok kusura bakmayın belki beni banlayabilirsiniz zözür diliyorum şimdiden ama daha önceden de görüyorum sürekli dini/ateistik şeyler paylaşıyorsunuz (sürekli derken arada bir) ama bu forumda insanalar destek almak için bulunmuyor mu dinlerini tartışmak için internette bir sürü forum var topluluk var bunları paylaşmanız bu gibi sitelerde tartışmaya kavgaya sebep olabilir. Ben elbette size saygılıyım ama sürekli olarak ateist düşünceleri içeren paylaşımlarınız bazı insanları rahatsız edebilir. Tekrardan kusura bakmayın ben düşüncemi dile getirdim.
Emin olunki burada kimse düşüncesini dillendirdiği için ceza almaz.İslami forum bölümü varsa benimde düşüncelerimi paylaşma hakkım var. Şimdi ne bileyim Sicim Teorisi gibi birşey paylaşsaydım kimse birşey demezdi. Hatta bakma zahmetine bile girmezlerdi. Ama evrim ile ilgili bir içerik olunca topyekün saldırı. Ben bu milletteki evrim ve Darwin düşmanlığını çözebilmiş değilim. Sağolun iyi forumlar.