06-06-2017 Saat: 11:14
(06-06-2017 Saat: 10:45)canuzuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hadi öyle diyelim, liseli ve üniversiteli kişiler merak ederek ve severek DOĞRUYU öğrenicek.
peki ilköğretimdeki çocuklar? Onlar liseli veya üniversiteli abileri kadar olgun mu? Hayır. Peki bu çocuklar doğruyu nasıl araştıracak? Nerden öğrenicek. Lise veya üniversiteli yıllarına kadar İNANÇSIZ mı olacak? Saçmalık.
Eğer çocuklarımıza küçük yaşta iken din öğretilmez ise. İnanç öğretilmez ise. Gelecekte de bu kişilik inançsız olacaktır.
Atalarımız da boşuna dememiş ağaç yaşken eğilir diye.
Son olarak ülkemizde din dersine zorunlu diyorsunuz fakat sizi silah zoruyla tehdit edip mi sokuyorlar derse?
üzerinizde zorunluluk mu hissediyorsunuz?
EĞER BİR SORUNUN YOKSA VE BU DURUMDAN RAHATSIZ OLUYORSAN ÖĞRETMENİNE GİDİP SORUNUNU ANLATIRSAN ANLAYIŞLA DİNLEYECEKTİR.
neyse gerildim, iyi forumlar.
Ee öğretmenlerimle zaten derslerde sürekli tartışıyoruz bu konuyu. Gireceksin diyorlar ben ne yapayım? Bir insan inançsız olacaksa zaten olur. Erken yada geç eğitim vermek farkettirmez. İnançlı olacaksada zaten olur.Eğitime din karışmaması lazım. İsteyen gitsin camiden kiliseden öğrensin merak ettiğini.