07-02-2017 Saat: 00:50
(07-02-2017 Saat: 00:31)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(07-02-2017 Saat: 00:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(07-02-2017 Saat: 00:16)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(06-02-2017 Saat: 23:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeni üyenin bunu okuduktan sonra forumda dolaşmaması lazım, sakıncalı
Bazen cümlelerini okurken zor anlam veriyorum, yani tek bir anlam bulunmuyor, başka bir anlama da çıkabiliyor
Burada ne güzel anlatılmış, yeni üyenin kalkıp bunu okuduktan sonra "aaa beyler kanser olmuşuz komaya girmişiz ya hiç haberim yok ahhaah ne kadar komik dimi :)))" konusuna gittiğini düşün.
Farklı anlamlara çekilsin zaten, şimdi ben gerizekalıya anlatır gibi anlatırsam anlattığım şahıs gerginlik çıkartır. Bütün mesajlarım bağlantılı, birbirine çelişkili şeyler söylemeyeceğime göre anlarsınız demek istediklerimi
Ben bazen cümle yazarken arada kelimeleri unutabiliyorum ya da anlamsız şeyler yazabiliyorum. Ya da bilmiyorum boş cümleler de yazabiliyorum. İnsanlar beni nasıl anlıyor ya da bu konuda nasıl görüyor merak ediyorum.
Postladıktan sonra bakıyorum ben aksi taktirde gözlerim görmüyor yaptığım hatayı. Yabancı dil ile aran iyiyse oluyor bu sorun.
(bkz: kurmam gereken cümle "Bu sorun genelde yabancı dil ile aran iyi ise oluyor" olmalıydı