Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üyeler & Yöneticiler Lütfen 1 Dakikanızı Ayırıp Okuyunuz
(06-09-2013 Saat: 19:25)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle konuları illa kşi zorunlu olarak adminlerin açması zorunlu mu ? Hayır. Sende aç

Adminlerin açması zorunlu demedim..Bu konuyu forumda istenmediğini bile bile yüzsüz yüzsüz fakeler açan,faceden herkese küfür eden biri söylüyor sadece.

Beni ister sevin ister sevmeyin benı buraya getiren siz değil üyeler vb. kişilerdir.

Buraya getiren derken? Rütben hala "Üye" farkındaysan.Sende herkes gibi normal bir üyesin.Yetkili falan değil.

Ve faceden küfür etmişim mybbdepo'dan yamuk yapan olursa küfür ederim vee sana küfür ettim mi ?

Etmedin.Ettiğini de söylemedim,çoğu kişiyle kavgan vardı,herkes seni şikayet ediyordu bir aralar sadece..

1- Eskide olanlar eskide kalır diye birşey var..
2- İstediğimizi yapabilmede özgürüz
3- Üye rütbesinde olmayı kendim seçtim.

(06-09-2013 Saat: 19:22)Alpha Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Katılıyorum.Bir;
Bu ne böyle demek var Birde;
Kardeş bu olmamış şurası şöyle yapsaydın biraz daha iyi olurdu ama bunu bu şekilde beğenen olmaz gibi demek var.

Amacımız eleştirmek olabilir ama unutmayalım eleştirme sadece kötü söz söylemek hatasını bulmak değildr.

Eyvallah Kardeşim (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Üyeler & Yöneticiler Lütfen 1 Dakikanızı Ayırıp Okuyunuz - Yazar: next155 - 06-09-2013 Saat: 19:27

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping