Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilin Bakalım Bugün Kimin Doğum Günü?
80801b19-6693-494e-b1f1-b4c712e8f7a0.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeni yaşında güvensizlikten uzak, mutlu olman dileğiyle.. Doğum günün kutlu olsun :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkür ederim Berat.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ardacım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının mutlu huzurlu ve ailenli nice senelere dilerim güzel kardeşim
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun reis, adres ver postayla hediye yolllayayım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum gününüz mübarek olsun. Allah uzun ömür mutlu ve bereketli yaşamanızı nasip etsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Herkese teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu konuları post kasmak için açmayın senin doğum günün olması forumdaki kimseyi ilgilendirmez ailenle kutla doğum gününü yaşın küçük hevestir anlarım ama benim düşüncem bu şekilde yanlış anlaya bilirsin bu sadece senin için değil bu tarz konular açanlar için senin konu denk geldi yazdım.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun Arda, nice senelere. Yeni yaşında arkadaşlarını iyi seçmen, saygını kaybetmemen dileğiyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun nice senelere nice yaşlara.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 19:29)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu konuları post kasmak için açmayın senin doğum günün olması forumdaki kimseyi ilgilendirmez ailenle kutla doğum gününü yaşın küçük hevestir anlarım ama benim düşüncem bu şekilde yanlış anlaya bilirsin bu sadece senin için değil bu tarz konular açanlar için senin konu denk geldi yazdım.

Post kasmak için açılan bir konu değilki arkadaşın post kasmasına ihtiyacı da yok diye umuyorum kendimce.. Sendeki algıda kesinlikle yanlış o zaman senin yetkili başvurun forumdaki kimseyi ilgilendirmez? Arkadaşımız mutlu gününde doğum gününü ailesi olarak gördüğü 10tl.net içeriğince kutlamak istemiş. Ama herkesin düşüncesi kendine... Doğum günün kutlu olsun arda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun arda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 22:26)SnowyNight Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Doğum günün kutlu olsun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Doğum günün kutlu olsun AvanT :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(06-12-2017 Saat: 19:29)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu konuları post kasmak için açmayın senin doğum günün olması forumdaki kimseyi ilgilendirmez ailenle kutla doğum gününü yaşın küçük hevestir anlarım ama benim düşüncem bu şekilde yanlış anlaya bilirsin bu sadece senin için değil bu tarz konular açanlar için senin konu denk geldi yazdım.

Çekememezlik mi seziyorum :dd abi böyle yazarak kendinizi güldürtüyorsunuz, helal.

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, nice mutlu yaşlara.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping