Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Destek Ailesi - DeathAngeL
İsmim: Burak
Yaşım: 15
Forumda uğraştığım şeyler: Normalde tema yapımcılarından izin alır tema editlerim. Ve paylaşırım o yanım çok iyidir. Ve bölüm şefi olmak için uğraşıyorum.
Hedefim: Bölüm Şefi
Ek olarak: Mybb bilgim yoktu pek. Bu foruma gelince geliştim biraz. Artı hala devam ediyorum bölüm şefi olmam için az kaldı :)
Buradan selamlar destek ailesi.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bölüm şefi olmayı kolay bir şey zannediyorsun galiba dostum. Halbuki insanlara bir yardımını görmüyorum yardımını arttır belki olabilirsin.
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 21:10)Gameiro # Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bölüm şefi olmayı kolay bir şey zannediyorsun galiba dostum. Halbuki insanlara bir yardımını görmüyorum yardımını arttır belki olabilirsin.

Zaten öyle düşünüyorum o nedenle başvurmuyorum ^^
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DeathAngeL

bölüm şefi olmak için çok konu + mesaj bu mesajların yarısının destek ve yardım içerikli olması gerek yani senın bıraz ugrasman gerek ve geleli daha 1 ay oluyor hemen olamazsın.
--
Başvurular kapalı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 21:12)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @DeathAngeL

bölüm şefi olmak için çok konu + mesaj bu mesajların yarısının destek ve yardım içerikli olması gerek yani senın bıraz ugrasman gerek ve geleli daha 1 ay oluyor hemen olamazsın.
--
Başvurular kapalı

Biliyorum >)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BŞ lik kolay alınmaz , umarım alırsın başarılar .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
4-5 yıl oldu forumda duralı bölüm şefi olmak eskiden daha zordu şimdi biraz kolaylaştı ama bu aralar sıkı yönetim geldi :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Niye bu kadar üstüne geliyorsunuz ki ? Adam hedefim yazmış, hedef bu. Yarın olacağım dememiş, insanlara yardım eder hedefini tutturur yani olay böyle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-05-2015 Saat: 22:01)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Niye bu kadar üstüne geliyorsunuz ki ? Adam hedefim yazmış, hedef bu. Yarın olacağım dememiş, insanlara yardım eder hedefini tutturur yani olay böyle.

+1 Onur
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin :)

Bölüm şefi olmak kolay değil.
Başvuru yapabilmen için en az 500 mesaj lazım. Yeni sistem geldi yönetici başvurularının açılmasına daha 1 ay falan var.
Tema gelicek falan filan.
Bide kendinizi kanıtlayacaksınız.

En az 2 ay ben 2,5 ayda oldum.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Gidişle Asla olamazsın ( kendi görüşüm )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2015 Saat: 01:02)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin :)

Başvuru yapabilmen için en az 500 mesaj lazım. Yeni sistem geldi yönetici başvurularının açılmasına daha 1 ay falan var.

Teşekkürler kardeşim. Ben zaten hemen olacağım demedim :) Gerekli kişilerle olmak istediğimi konuştum onlar şartları söyledi ve 1-2 ay geçsin adaylara bakarız dendi. Bende onu diyorum :)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bende 2-3 hafta'da Bşa 1 hafta sonrada Bş oldum ?
@QuitterTR
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2015 Saat: 16:19)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@QuitterTR

O sensin Ufuk, ben mybb bilgim burada gelişti. Ve hala eksiklerim var bu eksikleri 2-3 haftada kapatırım :) Yazın alımlar başlayacak zaten :))

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ufufuk onu bilmem ama çok çalışıyorsun.
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2015 Saat: 16:20)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2015 Saat: 16:19)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@QuitterTR

O sensin Ufuk, ben mybb bilgim burada gelişti. Ve hala eksiklerim var bu eksikleri 2-3 haftada kapatırım :) Yazın alımlar başlayacak zaten :))

(12-05-2015 Saat: 19:54)QuitterTR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @ufufuk onu bilmem ama çok çalışıyorsun.

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping