Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ça va ? Merhaba Arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar Foruma Yeni Geldim Biraz Kendimden Bahsediyim 19 Yaşındayım Mesleğim Bilgisayar Mühendisliği Ve Tasarım Buradaki Ortamı Sevdim Teması Hariç :( İlerki Zamanlarla Tanışırız .. Herkese İyi Akşamlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldiniz İnşallah Kalıcı Olursunuz.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-10-2014 Saat: 20:58)Minho Perse Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar  Foruma Yeni Geldim  Biraz Kendimden Bahsediyim 19 Yaşındayım  Mesleğim Bilgisayar Mühendisliği Ve Tasarım  Buradaki Ortamı Sevdim Teması Hariç :( İlerki Zamanlarla Tanışırız .. Herkese İyi Akşamlar.

Hoşgeldiniz.Forumlar 1.8 sürümüne yeni geçtiği için bu tema konulmuş galiba :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-10-2014 Saat: 20:58)Minho Perse Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar  Foruma Yeni Geldim  Biraz Kendimden Bahsediyim 19 Yaşındayım  Mesleğim Bilgisayar Mühendisliği Ve Tasarım  Buradaki Ortamı Sevdim Teması Hariç :( İlerki Zamanlarla Tanışırız .. Herkese İyi Akşamlar.
Öncelikle hoşgeldin tekrar ben Doğan .

Bende Bilgisayar Mühendisliğiyle uğraşmaktayım .

Temamız 1.8 'destekli ve şimdiden söyliyim O avatarı değiştiremessin değiştirirsen benim gibi kalır.

Şu anlık 1.8 için kodlanan 1 temamız var yapımı biraz uzun sürer ancak  güzel olur temalar genelde iyi günler ;) 

Kalıcı olursun inşallah :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping