Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Önereceğiniz Sözel Bölumler Var mi?
Merhabalar;
ben yabanci dil lise mezunuyum ve lisede neredeyse hiç çalişmadim.Şu an dersaneye gidiyorum ,sözel bolumundeyim.

İş imkani ve maaş bakimindan onerebileceginiz sozel bolumlu meslekler varsa lutfen yorum yazin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sözel bölüm bu sene kalktı diye biliyorum veya eşit ağırlık yoğun olarak seçiliyor eşit ağırlıktaki meslekler hukuk veya psikoloji var tavsiyem hukuk oku
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sözel bölüm devam ediyor. Sadece tercihen daha az seçiliyor.

Sözel bölüm önerim aşçılıktır. Hem zevkli hemde mezun olduğunda elinde fazlasıyla iş imkanı olacaktır.

En güzeli Antalya'da 5 yıldızlı güzel bir otele kapağı atar, hayatını yaşarsın. Başarılar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-01-2018 Saat: 22:16)Vortéx! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sözel bölüm devam ediyor. Sadece tercihen daha az seçiliyor.

Sözel bölüm önerim aşçılıktır. Hem zevkli hemde mezun olduğunda elinde fazlasıyla iş imkanı olacaktır.

En güzeli Antalya'da 5 yıldızlı güzel bir otele kapağı atar, hayatını yaşarsın. Başarılar dilerim.

Ben de oyle dusunuyordum.Onerin icon tesekkurler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gastronomi gerçekten iyi bir tercih. Sözele mi giriyor bilmiyorum ama. Fakat öğrenim hayatı çok yoğun geçtiğini biliyorum. Ayrıca bu yazıya göz atmanı öneririm;
Kod:
http://yemek.com/gastronomi-bolumu/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping