Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhabalar
Merhaba arkadaşlar.
Yinemi sen dediğinizi duyar gibiyim.Evet yine ben.Kafle :D Site gerçi çok değişmiş tanıyan pek yoktur aranızda.
Zamanında, yani iki yada üç sene önce ergenliğin verdiği coşkuyla baya küfürlü konuşan terbiyesiz ve aynı zamanda saf bi çocuktum.Şimdi aradan günler,aylar,yıllar geçti ben çok değiştiğimi düşünüyorum.
Tabiri caizse o eski halimden eser yok şimdi. :D
Gerçi hala ergenim, biraz daha olgunlaşmam gerek.Bu yaşadığım olaylar iyi kötü bana birşeyler katıyor ve ders çıkarıyorum.
Gerçekten o zamanlar çok salakmışım.Girdim profilime mesajlarımı okudum falan yani utandım kendimden.Ve çoğu zaman haklıyken haksız duruma düşmüşüm, yanlış anlaşılmışım.Forumda adım terbiyesiz olarak kaldı.Birde bunlar yetmezmiş gibi sitemin adult paylaşımdan kapanması (hilearsivim) tuzu biberi oldu.Oysaki o paylaşımları bir üyem yapmıştı.Bende 10tl.netin en büyük sitelerinden birine sahip olmama rağmen kurallarını bilmiyordum.Ve de bunun cezasını çektim.

Yani şunu demek istiyorum.İnsanları böyle basit site,internet işleri yüzünden üzmek gayet saçma ve anlamsız.Ben çok pişmanım.Böyle saçma konular yüzünden insanlara küfürler hakaretler ettim.Daha doğrusu bir insana.
Asipatrondu galiba kullanıcı adı.
Birde Kyoya vardı herhalde.
Ve de onlar dışında kırdıklarım olduysa hepsinden özür diliyorum.

Biliyorum çok uzadı bu konu.Hemde çok, bir kaç sene kadar :D

Banlanmazsam siteye yine arada bir girer yardımcı olur yardım isterim.Banlarsanızda keyfiniz bilir pekte umrumda değil internet artık.Bir senedir bilgisayar kullanmıyordum yeni geldi bilgisayarım.

Neyse çok konuştum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğer ki pişman olduysan emin ol söylediklerinin hiçbirinde alındığımı düşünmüyorum. Her ne kadar annemi ve olmayan bacımı kattıysan da olayın üzerinden epey zaman geçti. Bireysel hakkımı düşünmüyorum, çünkü bir daha aynı harekete yeltenecek olursan hangi sıfatta olursam olayım bu sitenin buna izin vermeyeceğini biliyorum. Efendi olan insanlara desteğin kapısı her daim açık, her ne kadar benim olmasa da.. İyi forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşgeldin dost gaim_insert_smiley_small.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform