Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba
Star 
Merhabalar foruma yeni üye oldum aslında 2-3 yıl öncede ben bu forumdaydım ama bazı özel sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.
Kendimden kısaca bahsedecek olursam 17 yaşındayım kafa dengi birisiyim elimden geldigi kadar yardım etmeyi severim bu kadar zaten gerisinide zaman gösterecek :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin kardeşim :)
computer science
"la vittoria sara nostra"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin, ben Abdullah.Iyî forumlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seni hatırlıyorum galiba hesabının şifresini unuttun. İsmailCengiz'di değil mi o hesap?
Hoşgeldin tekrar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin bende Serdar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-04-2015 Saat: 21:24)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seni hatırlıyorum galiba hesabının şifresini unuttun. İsmailCengiz'di değil mi o hesap?
Hoşgeldin tekrar.

Ben hesabı unuttum valla :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşbulduk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin Keyifli Vakit Geçirmen Dileğiyle...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok artık :) Hoşgeldin İsmail tekrardan. Keşke hatırlasan beni diyeceğim de üyeliğini unutmuş adamın beni hatırlaması epey zor. Her neyse seni tekrar aramızda görmek mutluluk verici..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş geldin tekrar.Hatırladığım kadarıyla burda kardeşin üye(Karıştırmışta ola bilirim)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2015 Saat: 01:30)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yok artık :) Hoşgeldin İsmail tekrardan. Keşke hatırlasan beni diyeceğim de üyeliğini unutmuş adamın beni hatırlaması epey zor. Her neyse seni tekrar aramızda görmek mutluluk verici..

bazı kişileri hatırlıyorum ya sende dahil mechoutes furkom novruz vardır unutulurmusunuz siz :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2015 Saat: 06:44)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin tekrar.Hatırladığım kadarıyla burda kardeşin üye(Karıştırmışta ola bilirim)

hoşbulduk kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping