Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumlarda Dolaşan Sahtekarlar
Merhaba arkadaşlar 2 3 gündür gözlemimde bulunan bikaç kişi var benim paylaşımımda olan temaları kullanan sitelere üye olup(benim nickim ile FeneRLyy) admin kp istiyor sitede açık yakaladım diyor vb. sakın vermeyin o ben değilim bundan sonra üye olduğum forumun sahiplerine mesaj atıcam yada o kişi üye olur öyle birşey isterse bana mesaj atın ben cevap vermeden admin kp vb. şeyler vermeyin siteniz elden gidebilir iyi forumlar anlayışınız için teşekkür ederim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 18:41)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar 2 3 gündür gözlemimde bulunan bikaç kişi var benim paylaşımımda olan temaları kullanan sitelere üye olup(benim nickim ile FeneRLyy) admin kp istiyor sitede açık yakaladım diyor vb. sakın vermeyin o ben değilim bundan sonra üye olduğum forumun sahiplerine mesaj atıcam yada o kişi üye olur öyle birşey isterse bana mesaj atın ben cevap vermeden admin kp vb. şeyler vermeyin siteniz elden gidebilir iyi forumlar anlayışınız için teşekkür ederim.

Bir kere açık yakalanırsa ilk bizim haberimiz olur.Destek forumunda paylaşılır.Her üyenin kullandığı sistem (script) aynıdır.Sizin sitenizde açık varsa tüm MyBB sistemlerinde açık vardır.Forumunuza üye olup Admin KP isteyenler Destek forumu admin i olduğunu söylese bile vermeyin.Ancak bu forum üzerinden isterse verebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 19:17)ForumK Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2012 Saat: 18:41)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar 2 3 gündür gözlemimde bulunan bikaç kişi var benim paylaşımımda olan temaları kullanan sitelere üye olup(benim nickim ile FeneRLyy) admin kp istiyor sitede açık yakaladım diyor vb. sakın vermeyin o ben değilim bundan sonra üye olduğum forumun sahiplerine mesaj atıcam yada o kişi üye olur öyle birşey isterse bana mesaj atın ben cevap vermeden admin kp vb. şeyler vermeyin siteniz elden gidebilir iyi forumlar anlayışınız için teşekkür ederim.

Bir kere açık yakalanırsa ilk bizim haberimiz olur.Destek forumunda paylaşılır.Her üyenin kullandığı sistem (script) aynıdır.Sizin sitenizde açık varsa tüm MyBB sistemlerinde açık vardır.Forumunuza üye olup Admin KP isteyenler Destek forumu admin i olduğunu söylese bile vermeyin.Ancak bu forum üzerinden isterse verebilirsiniz.

benden ondan bahsetdim zaten bilgilendirmeye gerek yok :D yinede klavyene sağlık :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Olsan Bile Admin KP vermem İsterse En İyi Arkadaşım Olsun Admin Olsun vermem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 19:28)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: benden ondan bahsetdim zaten bilgilendirmeye gerek yok :D yinede klavyene sağlık :D

Seninkinde eksikler var diye yazdım olnları. :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler banada yapıldı :) ama kanmam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-06-2012 Saat: 00:42)Jelibon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler banada yapıldı :) ama kanmam

yok yani terbiyesizlik emek hırsızlığı resmen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay Sahtekarlar Bana Olmuştu Bir ARa Ama Bu Gibi Değil Birisi Sızmıştı Benim Forumuma Çok İyi Anlaştık Kankam Oldu Yalanmış Kandırmış Admin Edince Onu Forumu Çaldı Bir Şekil Banladı Beni Nasıl Banladıysa Aklım Almadı.Sonra Yeni Forum Kurdu Adı Berkdi O Ş*r*f*s*z*n Özel Mesaj Atdı Admin Edermisin Yaş 16 Ad (BERK) Dedi Eski Nicki Hectordu Bende Ona
Hector Berk sin Dedim Oda Hemen Çıktı..Böyle Sahtekarlara KAnmayın Güvendiğiniz Kişilere Admin Kp Verin..
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2012 Saat: 09:16)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vay Sahtekarlar Bana Olmuştu Bir ARa Ama Bu Gibi Değil Birisi Sızmıştı Benim Forumuma Çok İyi Anlaştık Kankam Oldu Yalanmış Kandırmış Admin Edince Onu Forumu Çaldı Bir Şekil Banladı Beni Nasıl Banladıysa Aklım Almadı.Sonra Yeni Forum Kurdu Adı Berkdi O Ş*r*f*s*z*n Özel Mesaj Atdı Admin Edermisin Yaş 16 Ad (BERK) Dedi Eski Nicki Hectordu Bende Ona
Hector Berk sin Dedim Oda Hemen Çıktı..Böyle Sahtekarlara KAnmayın Güvendiğiniz Kişilere Admin Kp Verin..

ne yazıkki böyle insanlar var kardeşim emek hırsızlığını marifet olarak gören geçmiş olsun bu birirnin daha başına gelmişti valla tamda siteyi tutturmuştu kategorileri fln silmiş adam .comlu sitesini sil baştan kurdu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir keresinde forum hacklenmelerinden dolaylı makaleler vardı orada bunu yazmıştım;

Alıntı:"Kısaca" Başbakan istese bile vermeyin şifrenizi

:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Mybb De Bir Özellik Vardır Adminlik verdiğiniz kişinin adminkp panelini kısabilirsiniz ama o bunun farkında bile olmaz ben öyle yaptım şahsen bişeyler yaptıgını sanıyor ama bana msjı geliyor onay vermediğim sürece işleve gecmiyor :)

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2012 Saat: 15:24)ComanderS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Mybb De Bir Özellik Vardır Adminlik verdiğiniz kişinin adminkp panelini kısabilirsiniz ama o bunun farkında bile olmaz ben öyle yaptım şahsen bişeyler yaptıgını sanıyor ama bana msjı geliyor onay vermediğim sürece işleve gecmiyor :)

Nasıl yaptığını söyler misin? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 14:53)Poison Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2012 Saat: 15:24)ComanderS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Mybb De Bir Özellik Vardır Adminlik verdiğiniz kişinin adminkp panelini kısabilirsiniz ama o bunun farkında bile olmaz ben öyle yaptım şahsen bişeyler yaptıgını sanıyor ama bana msjı geliyor onay vermediğim sürece işleve gecmiyor :)

Kullanıcı & Gruplar (Üst menü) > Admin İzinleri (Sol menü)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 14:56)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2012 Saat: 14:53)Poison Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kullanıcı & Gruplar (Üst menü) > Admin İzinleri (Sol menü)

Sağol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 15:00)Poison Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağol :)

Önemli değil.
Hak ettiğimi düşünüyorsan rep verebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 15:05)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Önemli değil.
[b]Hak ettiğimi düşünüyorsan rep verebilirsin.

konuyu saptırmayın ayrıca Rep istemek yasaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 15:31)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Önemli değil.

Konuyu saptırmıyorum ve rep istemek değil bu. Hak ettiğimi düşünüyorsan vb. şeklinde deme hakkı var. Admin izin verdi. Eğer inanmıyorsanız NameLessWarrior'a sorabilirsiniz. O da inanmamıştı. Kanıtladım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2012 Saat: 15:33)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(02-07-2012 Saat: 15:31)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Önemli değil.

Konuyu saptırmıyorum ve rep istemek değil bu. Hak ettiğimi düşünüyorsan vb. şeklinde deme hakkı var. Admin izin verdi. Eğer inanmıyorsanız NameLessWarrior'a sorabilirsiniz. O da inanmamıştı. Kanıtladım.

konuyu nasıl saptırmıyorsun kardeşim hadi adama yardım ettin bu bir görevde üstüne niye 1 mesaj daha atıp hak ediyorsam rep ver diyorsun kişi zaten hakettiğini düşünse sana rep'de verir teşekkür mesajıda gerek bu konudan gerek özelden atar lütfen bu konunun içeriği bu değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Kapatın Boş Yere Ne Post Kasmış Olalım Ne de Kavga Etmiş Olalım.

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping