23-11-2019 Saat: 00:33
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Yann Tiersen - Closer (feat. Blonde Redhead) #
|
23-11-2019 Saat: 00:33
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Teşekkür verenler: La Fontaine
28-11-2019 Saat: 13:22
"Benim bazı parçalarımın görünen yanındaki ışığın ve sadeliğin yanında, insanların karanlık taraflarına karşı tepkisi ya da ondan kaçışları var.
Örnek olarak 'La Dispute' parçası aslında görülen aşırı şiddet, kan, ölüm ve korkunç bir şey yaşandıktan sonra yaşadığınız şoku anlatıyor. Dispute benim en karanlık parçalarımdan biri ve insanların bunu romantik bir şey gibi buluşmalarda dinlemeleri beni rahatsız ediyor. İnsanlar parça ilk yayımlandığında bunu anlıyorlardı, fakat müziğimin sinematik amaçlarla kullanılması canavarın yüzüne biraz yanlış bir maske taktı. 'Portrait' albümü parçalarımı yeniden düzene sokuyor, bu yüzden artık insanlar müziğimi dinleyip ne amaçla yapıldığını ya da yapılmadığını görebiliyor." Yann Tiersen'in sitesinden aldım. @berartdmr atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me." Teşekkür verenler: berartdmr
28-11-2019 Saat: 23:44
Berat senin paylaştığın müziklerde genellikle farklı ilerliyor notalar. Normal şarkılarda beyin ilerki notayı kolay takip eder ya bunlarda onu yapamıyorum nedense farklılık var. Bir tek bende mi oluyor bu bilmiyorum. Şarkı ilerliyor piyano notaları aynı vuruyor işte orda tuhaflaşıyor :)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]() Teşekkür verenler: berartdmr
29-11-2019 Saat: 13:57
(28-11-2019 Saat: 23:44)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berat senin paylaştığın müziklerde genellikle farklı ilerliyor notalar. Normal şarkılarda beyin ilerki notayı kolay takip eder ya bunlarda onu yapamıyorum nedense farklılık var. Bir tek bende mi oluyor bu bilmiyorum. Şarkı ilerliyor piyano notaları aynı vuruyor işte orda tuhaflaşıyor :) Normal şarkılarda kullanılan akor sayısı 2’ye kadar düştü, dolayısıyla hep o iki akor arasında gidip geliyor şarkı. Tahmin etmesi de bu yüzden kolay oluyor. Enstrümantal müzik ise kendini tekrar ederse sıkıcı olur, sonuç olarak her müzik bir hikaye anlatmak zorunda. Bu tarz besteciler hikayeyi enstrümanlarla anlatmayı tercih ediyor. Kullanılan akor sayısı fazla olmak zorunda. Bu parçada şöyle bir özellik var; Yann Tiersen, vokali enstrüman gibi kullanıyor. Yani anlatılması gereken hikayeyi vokal değil, beste aktarıyor. atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me." Teşekkür verenler: Time Traveler , berartdmr
(28-11-2019 Saat: 13:22)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: "Benim bazı parçalarımın görünen yanındaki ışığın ve sadeliğin yanında, insanların karanlık taraflarına karşı tepkisi ya da ondan kaçışları var.Teşekkür ederim güzel bir açıklamaymış gerçekten. Rue Des Cascades'in farklı bir yorumunu görmek beni baya heyecanlandırdı, aynı isimli albümü aldım geçenlerde :) @Time Traveler "notaları çalmak yerine uçurmayı tercih eden besteci" isimlendirmesi fazlasıyla doğru... & digital artist
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|