https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanırım aranızdaki en acemiyim
Merhaba 10tl.net ailesi. Hepinize iyi forumlar. Ben 13 yaşındayım ve Kocaeli'de yaşıyorum. Bu internet sitesi işlerine falan her zaman meraklıydım fakjat gerçekten dikkatle uğraşmaya ve araştırmaya 1 hafta önce başladım. Daha çok az bir yol kat ettim. Yani benim 1 haftada yaptıklarımı bazılarınız yarım saatte yapabilir o derece. Neyse hobilerim basketbol oynamak, kitap okumak ve roman - hikaye yazmak. Bu konuda ödüllerim var. yaklaşık 1 yıldır bir roman üzerinde çalışıyorum. Ayrıca şiir kabiliyetim de var. yani edebi bir ruh yapısına sahibim. Sanırım bu kadar açıklama yeter herkese iyi forumlar ve iyi paylaşımlar diliyorum ! :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-05-2012 Saat: 00:43)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 10tl.net ailesi. Hepinize iyi forumlar. Ben 13 yaşındayım ve Kocaeli'de yaşıyorum. Bu internet sitesi işlerine falan her zaman meraklıydım fakjat gerçekten dikkatle uğraşmaya ve araştırmaya 1 hafta önce başladım. Daha çok az bir yol kat ettim. Yani benim 1 haftada yaptıklarımı bazılarınız yarım saatte yapabilir o derece. Neyse hobilerim basketbol oynamak, kitap okumak ve roman - hikaye yazmak. Bu konuda ödüllerim var. yaklaşık 1 yıldır bir roman üzerinde çalışıyorum. Ayrıca şiir kabiliyetim de var. yani edebi bir ruh yapısına sahibim. Sanırım bu kadar açıklama yeter herkese iyi forumlar ve iyi paylaşımlar diliyorum ! :)

www.10tl.net Ailesine Hoşgeldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoş bulduk :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin .
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hoşgeldin Acemii :) Zamanla Gider o acemliği :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
inşallah :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Foruma hoşgeldin :)