28-04-2018 Saat: 14:50
Merhaba arkadaşlar ,
Daha önce de bir çok oyun girişiminde bulunmuştum buralarda da konu açmıştım hatta the forest tarzı bir oyun çalışmasına girmiştim ancak iptal ettim.
Bu sefer ki projem tamamen multiplayer üzerine ve fps alanına yönelik olacak.
Tüm gelişmeleri konu altında paylaşacağım bu sefer kendimi geliştirdiğime inanıyorum.
Ancak oyunun bazı kısımlarını yapamadığımdan hazır olarak aldım ne de olsa amaç kendimi geliştirmek bir şeyler yapmak.
Oyuna eklemek istediklerim :
+ Market sistemi
+ Üye giriş ve kayıt sistemi
+ Sıralama sistemi
+ Farklı haritalar
Şimdilik beta testlerini yavaş yavaş geçmeye çalışıyorum denemeleri bizzat kendi ip adresim ile yapacağım.
Resimler bugün veya yarın konu altında olacak.
Daha önce de bir çok oyun girişiminde bulunmuştum buralarda da konu açmıştım hatta the forest tarzı bir oyun çalışmasına girmiştim ancak iptal ettim.
Bu sefer ki projem tamamen multiplayer üzerine ve fps alanına yönelik olacak.
Tüm gelişmeleri konu altında paylaşacağım bu sefer kendimi geliştirdiğime inanıyorum.
Ancak oyunun bazı kısımlarını yapamadığımdan hazır olarak aldım ne de olsa amaç kendimi geliştirmek bir şeyler yapmak.
Oyuna eklemek istediklerim :
+ Market sistemi
+ Üye giriş ve kayıt sistemi
+ Sıralama sistemi
+ Farklı haritalar
Şimdilik beta testlerini yavaş yavaş geçmeye çalışıyorum denemeleri bizzat kendi ip adresim ile yapacağım.
Resimler bugün veya yarın konu altında olacak.
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.