https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kız arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum ne alayım?
Yarın sevgili olmamızın üstünden 1 yıl geçmiş olacak ne hediye almalıyım?
İnternette baktım biraz şöyle bir şey buldum, mantıklı da geldi aslında;
Alıntı:Güzel küçük bir makyaj aynası al süslü püslü. Aynanın üzerine şunu yaz. Sana güzel bir hediye almak istedim ama senden daha güzel birşey bulamadım. Duygular hediyelerden çok daha önemlidir dostum.

Fikirlerinizi bekliyorum, kızın adı yaren.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-04-2018 Saat: 19:43)#JustWatch Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yarın sevgili olmamızın üstünden 1 yıl geçmiş olacak ne hediye almalıyım?
İnternette baktım biraz şöyle bir şey buldum, mantıklı da geldi aslında;
Alıntı:Güzel küçük bir makyaj aynası al süslü püslü. Aynanın üzerine şunu yaz. Sana güzel bir hediye almak istedim ama senden daha güzel birşey bulamadım. Duygular hediyelerden çok daha önemlidir dostum.

Fikirlerinizi bekliyorum, kızın adı yaren.

Bunu yap :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence kendi elinle hazırladığın bir şeyi ver. Şahsen bir insanın emek vererek yaptığı bir ürün diğer alabileceğin ürünlerden daha değerli :) Kendin yaptın eşi benzeri yok, ötesi var mı ? :)

Örneğin bir bileklik yapabilirsin internette videoları vardır veya küpe yaparsın ne bileyim. Küçük hediyeler olabilirler fakat tasarımsal olarak güzelleştirdin mi beğeneceğini düşünüyorum :) Gerçi sevdiğin seni gerçekten seviyorsa ne alırsan al, hediye hediyedir bazen bir eşya bazen sadece bir söz yeterlidir..
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir kutu bul kızın giyiniş stiline uygun bir t-shirt beğen, kutunun içine bir kutu daha ekle içine isminin yazılı bir kolye al, fotoğraflarınızın olduğu bir saat al birde bileklik. İçinede kutuların gül serpiştir.

- Benim sevgilime aldım, aldığım gün ayrıldı hep içimde kaldı :( Şimdi hepsi kuzenimde :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saçma bir etkinlik olsa da klişe olarak çiçek..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hediye iki aşamalı bir işlem.
a) İhtiyacı var mı?
b) Manevi değeri var mı?

Hediye alacaksam bu sorulara cevap vererek alırım.

Ancak klişelerden vazgeçmemek gerekebilir; atkı, bere, kupa(bardak), çiçek vb.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Klişeleri zaten alıyorum genellikle -imkanım varsa- yıldönümü olduğu için daha özel birşey lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tavşan al hayvan seviyorsa en iyisi bir hayvan almak.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bütçen nedir onuda belirtseydin keşke. Şimdi hediye olarak araba al desem alabilecek misin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit........
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cafede kahve için yada çicek al bide çikolata tmm iste :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: